Podaljšanje abonmajske sezone /// KD Franca Bernika Domžale

349

Dragi abonenti in abonentke, zvesti obiskovalci našega kulturnega doma,

zaradi znanih omejitev, povezanih s pandemijo, ni bila mogoča izvedba prireditev GLEDALIŠKEGA, KONCERTNEGA, GLASBENO-SCENSKEGA in FILMSKEGA ABONMAJA v spomladanskem delu sezone, saj je bila naša dvorana več mesecev zaprta, po odprtju pa je lahko v dvorani le zelo omejeno število gledalcev in nastopajočih.

Negotovost glede korona virusa je še vedno zelo velika, upamo pa, da bomo lahko načrtovane programe realizirali in nadaljevali v jesenskem obdobju.

Že v prvih dneh septembra bomo skušali del koncertov in predstav organizirati na prostem v Poletnem gledališču Studenec. O izbranih dogodkih boste pravočasno obveščeni, saj se še usklajujemo z izvajalci, predvidoma pa gre za naslednje datume: 31.8., 2.9. in 4.9. – upamo, da vam bomo lahko čim prej sporočili natančen spored prireditev.

Načrtujemo, da si boste ostale odpadle predstave in koncerte lahko ogledali jeseni v dvorani, v novih terminih, pri čemer se bomo prilagajali takratni situaciji in pogojem za delovanje.

Mestni kino Domžale je prvi začel s svojimi projekcijami že v maju – na začetku s filmi, ki ste jih spremljali v avtomobilu, tekom poletja bodo na programu tudi filmi v naši dvorani, z omejenim obiskom in prilagojenim sedežnim redom, ki omogoča predpisano varno razdaljo med posameznimi gledalci. V juliju pripravljamo ob torkih in četrtkih tudi dopoldanske filme za otroke in mladino. Poleg tega vas poleti čaka tudi tradicionalni kino na prostem. Zaradi omejitev glede obiska bodo projekcije v juliju potekale na dvorišču pred kulturnim domom, avgusta se naš potujoči kino seli na travnike v Arboretumu, septembra, ko se boste že vrnili z dopustov, pa bomo nadaljevali tudi s projekcijami abonmajskih filmov.

Obveščamo vas, da bomo v primeru nerealiziranih abonmajskih prireditev ob koncu leta 2020 abonentom povrnili sorazmerni delež vplačanih sredstev.

Načrtujemo, da bomo programe nove sezone 2020/21 predstavili konec leta in jih vpisovali v januarju 2021.

Hvala za razumevanje – upamo, da se čim prej in v čim večjem številu znova vidmo na gledališkli predstavi, koncertu in filmu!

Ekipa Kulturnega doma Franca Bernika Domžale in Mestnega kina Domžale.

KULTURNI DOM FRANCA BERNIKA DOMŽALE

BLAGAJNA / ob delavnikih od 10.00 do 12.00 ure, ob sredah od 15.00 do 17.00 ure v upravi KD Franca Bernika Domžale (vhod z dvorišča, kletni prostori) / eno uro pred pričetkom prireditev na blagajni KD Franca Bernika Domžale / T 01 722 50 50 / M blagajna@kd-domzale.si / web nakup: www.mojekarte.si / vstopnice so na voljo tudi na Petrolovih in OMV-jevih bencinskih servisih in v Kompasovih poslovalnicah po Sloveniji

www.kd-domzale.si / T 01 722 50 50 / Kulturni dom Franca Bernika, Ljubljanska 61, Domžale / Parkirno mesto boste našli tik ob stavbi ali v neposredni bližini, na parkirišču bivše Metalke.

Oglasno sporočilo