Plesna šola Miki in Žirafina povezujeta generacije

263

Nekega dne boste dovolj stari, da boste spet začeli brati pravljice.
(Clive Staples Lewis)

V Plesni šoli Miki imamo novo prijateljico žirafo Žirafino. Ja prav ste prebrali. Žirafo Žirafino. Žirafina ima veliko srce in dolg vrat, zato poslušati z žirafjimi ušesi pomeni poslušati s srcem in globlje začutiti. Naša pravljična junakija bo poskrbela za povezovanje generacij. Naš namen je, da s spletnimi zgodbami obogatimo tako predšolske otroke kot tudi starše. Pri otrocih želimo spodbuditi njihovo lastno domišljijo, ki je okrepljena z zgodbo in nalogo. S tem si želimo razvijati otrokovo domišljijo, ustvarjalnost in poetičnost.
Plesna šola Miki svoje poslanstvo opravlja že 32 let. Prav ta čas pa nam ni naklonjen za opravljanje našega poslanstva, saj v tem času ne moremo izvajati plesnih vadb. To nas je spodbudilo, da postanemo kreativni in našo ustvarjalnost usmerimo v nekaj novega. Nastal je novi spletni kotiček, kjer boste vsak mesec lahko preko spleta prebrali čisto svežo, navihano in poučno zgodbo.
Prazniki so pred vrati, zato vam prvi dve zgodbi podarimo. Prva zgodba je že na voljo in naj vas popelje skozi nastanek Žirafine. Upam, da boste tudi vi tako uživali, kot so ustvarjalke uživale ob nastajanju te zgodbe. Prvo zgodbo pa si lahko že preberete na spletni strani www.mikiples.com / Žirafina in njene zgodbe, ali pa pošljete mail na info@mikiples.com in jo prejmete na vaš elektronski naslov.
PR

Oglasno sporočilo