V Domžalah kmalu največji vsakoletni praznik

161

PUST, PUST ŠIROKIH UST in pustna sekcija Striček z Vira pri Domžalah

V letošnjem letu nam je malce zagodlo, zato se bo pustno dogajanje nekoliko spremenilo. Pustna sekcija Striček vseeno ne počiva, saj želi, da dolgoletna tradicija pustovanja na Viru pri Domžalah živi naprej.

Z vami bomo VIRTUALNO, skladno s priporočili NIJZ, kljub temu pa bo NORČAVO IN ZABAVNO! Dežela na Viru bo tudi letos pustno obarvana in naš dragi STRIČEK bo s svojim udobnim sedežem na strehi lekarne z viška opazoval in spremljal dogajanje v pustni deželi.

Vabimo vas na PREDAJO OBLASTI IN KLJUČA OBČINSKE BLAGAJNE, v nedeljo, 31.1.2021 ob 12. uri, na portal Domžalec.si.

Župan Občine Domžale, g. Toni Dragar, bo predal ključ občinske blagajne predsedniku Pustne sekcije Striček, PIPIJU-Petru Koscu in veljati bodo začeli strogi pustni zakoni. Pustna sekcija Striček bo ponovno prevzela oblast. Seveda bo prenos oblasti potekal povsem varno, s priporočeno razdaljo in na zabaven način. Župan pa nam je malce namignil, da letos ne bo kar tako zlahka predal oblast. Ga bo predsednik PIPI uspel prepričati, da je to pravilna odločitev in da bo pustna oblast poskrbela za prave, tudi anti Covid ukrepe in s strogimi pustnimi zakoni tudi zelo hitro napolnila občinsko blagajno?

Obeta se nam težko pogajanje in kopica vročih argumentov. Zanimivo, šaljivo in zabavno bo.

Se vidmo na spletu!

Oglasno sporočilo