Cirilu Grkmanu nov predsedniški mandat

0
394

Ciril Grkman je na virtualnem občnem zboru Kolesarskega društva Calcit Kamnik v ponedeljek, 15. februarja 2021, dobil nov mandat predsednika. Cufi kamniški klub vodi že vse od leta 2001.

Grkman je na občnem zboru predstavil poročilo za obdobje 2019-2020. Med drugim je povedal, da se je število članov društva v zadnjih dveh letih ustalilo med 165 in 170 člani, a pregled zadnjih štirih let kaže, da članstvo še vedno narašča. Tudi rezultati tekmovalcev v vseh kategorijah kažejo na dobro delo in napredek.

Na področju strokovnega kadra je klub naredil velik korak naprej in v letu 2020 pridobil pet trenerjev z nazivom Strokovni delavec 1, športno treniranje, kolesarstvo – gorsko kolesarstvo – BMX.

Novi – stari predsednik je izpostavil, da je koronavirus v letu 2020 zagodel tudi Calcit Bike Teamu, saj je pridobivanje pokroviteljev ter ohranjanje obstoječih zaradi razmer težje, kot bi bilo sicer. A kljub temu verjame v nadaljnjo rast kluba. »Ohranili bomo tradicijo najboljšega kluba v Sloveniji,« je obljubil.

V vodstveni strukturi kluba – ali bojni vrsti kot se je šaljivo izrazil – je prišlo do nekaj sprememb. Prejšnji upravni odbor je postavil trdne temelje kluba. »Ob tej priložnosti bi se zahvalil dosedanjemu upravnemu odboru, sponzorjem in vsem, ki so kakorkoli prispevali k delovanju kluba. Gremo naprej. Namen je okrepiti športni del kluba. Upravni odbor bo naredil vse, da to omogočimo. Imamo veliko mladih tekmovalcev, imamo kader z znanjem in izkušnjami, ki jih je treba prenesti naprej. Vesel sem, da se nam je kot športni direktor pridružil Rok Korošec, da je pristopil in nam bo pomagal. Spozna se na naš šport in bo sodeloval. Bo koordinator, vez s Kolesarsko zvezo Slovenije in selektorjem,« je dodal Cufi in ob tem ponudil možnost sodelovanja v delovanju kluba vsem, ki so na to pripravljeni. »Želim, da vsi razmišljamo, kako naprej, da bomo še boljši. Radi bi slišali mnenje za izboljšave in delo,« je zaključil.

PR Calcit Bike Team

Oglasno sporočilo