Odzivi po preobratu proti Sežani

0
413

Tretja tekma spomladanskega dela prvenstva se je v Športnem parku Domžale zaključila z zasluženo zmago rumene družine! Nogometaši Tabora iz Sežane so sicer v 42. minuti povedli preko Dina Stančiča, toda Arnel Jakupović (60′) in Damjan Vuklišević (89′) sta imela drugačne načrte.

Glavni trener Dejan Djuranović: ”Z rezultatom smo zelo zadovoljni, saj smo vedeli, da nas čaka zahtevno srečanje. Tabor se je dobro postavil in svoje priložnosti iskal v protinapadih. V prvem polčasu smo narekovali ritem igre, toda po zaslugi napake bili tik pred odhodom na odmor kaznovani. V nadaljevanju smo kljub prednosti Tabora mirno nadaljevali in stopnjevali pritisk, fantje pa so tokrat bili za vložen trud nagrajeni po zaslugi dveh uspešno izvedenih prekinitev.”

Strelec izenačujočega zadetka Arnel Jakupović: ”Za nami je zelo napeta tekma! Prevladovali smo, se znašli v zaostanku, nato pa odličen odgovor moštva, ki je zasluženo prišlo do popolnega preobrata. Pri prostem strelu sem dosegel prav to, kar sem želel. Meril sem močno in natančno čez živi zid, v zgornji kot gola, kjer vratarji nimajo prav velikih možnosti za obrambo. Najprej mi je uspelo izenačiti, nato je zadel še Vuklišević in v nov naporen teden odhajamo neporaženi in odlično razpoloženi.”

Avtor drugega in obenem zmagovalnega zadetka Damjan Vuklišević: ”Tabor Sežana velja za zelo specifično ekipo, toda strokovni štab nas je odlično pripravil na tekmo in kljub zaostanku se veselimo zaslužene zmage. Med odmorom smo se zmenili, da moramo v nadaljevanju iti na glavo in iskati zgolj in samo vse tri točke. Po krasnem izenačenju sem se med strelce v zadnjih minutah vpisal še sam in občutki so fenomenalni. Gre za pomembno zmago, ki nas je pred novimi zahtevnimi izzivi potisnila na višja mesta na razpredelnici. Še naprej moramo ostati mirni in zbrani. Že v sredo namreč odhajamo k Olimpiji, kjer motivacije ne bo manjkalo.”

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo