Zadišalo je po prvi ligi

0
805

1.5.2021 se je na stadionu kranjskega športnega centra Stanka Mlakarja zgodila tekma med domačo ekipo, ki na lestvici zaseda sedmo mesto in prvouvrščenimi Radomljami.

Rumeni bojevniki v Kranju vedno igrajo odlično. Ob zadnjem gostovanju v osmem krogu prvenstva, so zmagali kar z 0:4. Včeraj je bil rezultat precej nižji, a je gol Zvonimirja Blaića na začetku drugega polčasa, zadostoval za zmago. Domači so sicer v zadnjih dvajsetih minutah srečanja silovito pritisnili, a do izenačenja ni prišlo.

Kranjski Triglav je tako doživel prvi poraz po seriji štirih tekem brez poraza, na drugi strani pa so Radomlje svoje prvo mesto na lestvici še dodatno utrdile in pobegnile na devet točk prednosti, pet krogov pred koncem prvenstva. Dob je namreč že v petek visoko izgubil proti Biljam, kamor so Dobljani prišli kadrovsko močno oslabljeni, poraz pa je doživela tudi novomeška Krka, ki je gostovala pri lendavski Nafti.

Čestitke našim fantom za borbo, pravi pristop in novo zmago. Prav veliko časa za počitek ne bo. Že v sredo naše člane čaka domača prvenstvena tekma proti Biljam.

17. krog 2.SNL: NK TRIGLAV KRANJ : NK KALCER RADOMLJE  0:1

Strelec: Zvonimir Blaić (48.minuta)

Dušan Jambrošič

Oglasno sporočilo