Karate-Do poletje

0
1020

Karate društvo Atom Domžale, se je od 14. 7. – 18. 7. udeležil tradicionalnega mednarodnega poletnega Karate-Do seminarja v Izoli, katerega vsako leto organizira in realizira SKIF Zveza Slovenije. 34. poletni tradicionalni odprti mednarodni S.K.I.F. Karate-Do Camp Izola 2021, je bil primeren za vse ljubitelje SHOTOKAN Karate-Do šole, ter združenja (ZKOS) ne glede na starost, stopnjo pasu in pripadnost.

Strokovno vodstvo na seminarju, Shihan Ivan Čerič 8.Dan Hanshi, Sensei Darjan Rošker 6.Dan Renshi in domžalčan Sensei Lovrenc Kokalj 6.Dan Renshi, so poskrbeli, da je program potekal strokovno in nemoteno. Iz domžalskega kluba so se seminarja udeležili, mojster Igor Zidarič 3.Dan, Lovro Kaluder, Jakob Šernek, Leon Tshenolo Strauss, Eva Dormiš, Matic Plavec, Ema Loy, Lovrenc Kokalj, Branka Strauss in Gaja Strauss, ki je ob zaključku seminarja pripravila plesno točko s karate vložki. Druženje je bilo prijetno, veliko se je treniralo, plavalo, večerni zaključki ob obali morja, so bili nepozabni. Tokrat so mednarodno sodelovali avstrijski športniki.

Dan po uspešnem Karate-Do seminarju v Izoli, se je domžalski mojster, Sensei Lovro, na povabilo belgijske zveze, odpravil na dolgo pot proti Antverpnu, Belgija. Belgijo je v tem času obiskal mojster in glavni SKIF inštruktor sveta, Shuseki Shihan Manabu Murakami 8.Dan. Veselje ob snidenju s prijatelji sveta je bilo vznemirljivo in ob preznojenih kimonah, se je prijateljstvo še poglobilo. Nepozabni teden znoja in karateja na polno. Sensei Stephane Castrique 6.Dan, glavni inštruktor Belgije je v nagovoru ob zaključku seminarja, izrazil podporo vsem, ki so jih prizadele poplave v nekaterih delih Belgije in Nemčije.

Zenmedia

Oglasno sporočilo