Klub borilnih veščin Domžale pričel z rednimi treningi

0
897

Klub borilnih veščin Domžale je pričel z rednimi treningi po programu samoobrambe, rekreacije boksa, rekreacije kickboxinga, tekmovalnega športnega boksa in tekmovalnega športnega kickboxinga od 5 let starosti dalje.

V Klubu so člani razdeljeni na vadbi v 4 skupinice. Prva je od starosti 5 do 9 let, druga 9 do 14 let, tretja 14 do 18 let in četrta nad 18 let, katero obiskuje čedalje več veteranov in veterank, kjer skrbijo za svoje fizično stanje in boljše počutje.

Na treningih pridobijo psihofizično znanje, izboljšajo oziroma pridobijo motorična znanja, agilnost, gibčnost, moč, ogromno se izvaja kardio vaje. Za vpis v Klub ni potrebno predznanje tega športa. Ker je to najtežji šport na svetu, mora biti strokovno voden. Izvaja ga Marjan Bolhar, strokovni športni delavec 2. stopinje s trenerskimi diplomami in licencami boksa,  kickboxinga.  V tem športu je, s svojo več člansko strokovno ekipo, največji mojster v Sloveniji.

Klub je član Boksarske zveze Slovenije in Kickboxing zveze Slovenije. Obe zvezi sta tudi članici Olimpijskega komiteja Slovenije.

Vsi člani dosledno upoštevajo tudi vsa priporočila NIJZ-ja.

KBV Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here