Kronika Policijske postaje Kamnik (od 30.8. do 5.9.2021)

0
499

30. 8. 2021
TATVINA TENDE IZ AVTODOMA
Neznani storilec je iz parkiranega avtodoma odtujil tendo in s kraja odšel. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA KOLESA
Policisti so na glavni avtobusni postaji obravnavali tatvino kolesa znamke SCHWINN MESA GS, rdeče-bele barve, neznanih serijskih številk. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

31. 8. 2021
INTERVENCIJA V KAMNIKU
Policisti so na Groharjevi ulici obravnavali intervencijo v zasebne stanovanju. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru so izrekli denarno globo.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so imeli v večernem času v IC Žeje v postopku osebo, kateri so na podlagi 52.člena ZNPPol in proti Potrdilu o zasegu predmetov zasegli samozapiralno vrečko z neznano zeleno posušeno snovjo, rastlinskega izvora. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

01. 09. 2021
TATVINA KATALIZATORJA IZ OSEBNEGA AVTMOBILA
Neznani storilec je iz parkiranega osebnega avtomobila na Steletovi ulici odtujil katalizator in s kraja odšel. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

DELOVNA NESREČA V PODJETJU ALKAM D.O.O
Policisti so v podjetju Alkamu d.o.o obravnavali delovno nesrečo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
Policisti so na Kamniški obvoznici obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi prekratke varnostne razdalje. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA
Policisti so na mestni Šutna ulici obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti. Udeležena kolesar in pešec, ki je zadobil telesne poškodbe. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

INTERVENCIJA V KAMNIKU
Policisti so na Jakopičevi ulici obravnavali intervencijo v zasebne stanovanju. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru so izrekli denarno globo.

02. 09. 2021
PONAREJEN DENAR
Policisti so obravnavali sum ponarejenega denar, ki ga je neznana oseba vnovčila v trgovin v Mostah. Bankovec poslan na ekspertizo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

TATVINA KLJUČEV
Neznani storilec je odtujil ključe vhodnih vrat stanovanjske hiše in s kraja odšel. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so imeli v večernem času na Usnjarski ulici v Kamniku v postopku dve osebi, katerima so na podlagi 52.člena ZNPPol in proti Potrdilu o zasegu predmetov zasegli ALU foliji z neznano zeleno posušeno snovjo, rastlinskega izvora. Po analizi bo zoper oba kršitelja, uveden postopek o prekršku.

03. 09. 2021
PROMETNA NESREČA
Na regionalni cesti II. reda Kamnik – Ločica v naselju Srednja vas se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

TATVINA ORODJA
Neznani storilec je odtujil več kosov orodja iz podjetja Ragan d.o. o v Spodnjih Stranjah in s kraja odšel. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

GLASNA GLASBA
Policisti so v Bistričici zaradi glasne glasbe obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

04. 05. 2021
POŽAR V PODJETJU KOMTEKS IC ŽEJE
Policisti so bili obveščeni o požaru v podjetju Komteks d.o.o v IC Žeje, kjer je zagorel stroj. Požar so pogasili gasilci PGD Moste, Komenda, Križ, Vodice, Kamnik in Mengeš.. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in sledi poročilo na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
V naselju Šmarca se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

POSKUS VLOM V STANOVANJSKO HIŠO
Policisti so obravnavali poskus vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je na vzvod odprl kletno okno in nato iz neznanega razloga od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

05. 09. 2021
PROMETNA NESREČA S POBEGOM VRHPOLJE PRI KAMNIKU
Policisti so v naselju Vrhpolje pri Kamniku obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi vožnje preblizu desnega roba. NN voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil ograjo stanovanjske hiše in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v
cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA
Policisti so na mestni Cankarjevi cesti obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi nepravilnega premika. Udeležena kolesar, ki je zadobil telesne poškodbe in osebni avtomobil. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA
Policisti so pod Starim gradom obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti. Udeležen kolesar, ki je zadobil telesne poškodbe. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

POŽAR V PODJETJU CI PRODUKT D.O.O. – MOSTE PRI KOMENDI
Policisti so bili obveščeni o požaru v podjetju CI PRODUKT D.O.O. – Moste pri Komendi, kjer je zagorel CNC stroj. Požar so pogasili gasilci PGD Moste in Komende. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in sledi poročilo na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V KAMNIŠKI BISTRICI
Policisti so na parkirnem prostoru v Kamniški Bistrici pod gondolo obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi premika z vozilom. NN voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo