Cepljenja proti sezonski gripi v Zdravstvenem domu Domžale

0
151

Zdravstveni dom Domžale s ponedeljkom 25.10.2021 pričenja z izvajanjem cepljenja proti sezonski gripi. Cepljenje je za vse osebe brezplačno.
Organizirane bodo cepilne ambulante. Za cepljenje se je potrebno obvezno naročiti, in sicer z naročanjem pričenjajo v ponedeljek, 18.10.2021 in bodo do nadaljnjega naročali vsak dan med 7. in 13. uro.

Naročite se lahko na naslednje načine:

1. preko povezave https://dozdravnika.si/reservation-create?location=10201&activity=NARGRI;
2. preko elektronske pošte cepljenje.gripa@zd-domzale.si;
3. na telefonsko številko 070 783 080;
4. pri svojem osebnem zdravniku.

Cepilne ambulante bodo do nadaljnjega potekale od ponedeljka do četrtka, med 7. in 20. uro ter v petek, med 7. in 13.30 uro v ambulantah referenčnih medicinskih sester v 1. nadstropju zdravstvenega doma. Prosimo vas, da se držite določene ure termina oziroma pridete največ 5 minut prej.

OTROCI DO 8 LETA STAROSTI BODO CEPLJENJE OPRAVILI V AMBULANTI SVOJEGA PEDIATRA. STARŠI NAJ OTROKE NAROČIJO NA CEPLJENJE PRI IZBRANEM PEDIATRU PREKO ELEKTRONSKE POŠTE ALI PREKO TELEFONA AMBULANTE. O TERMINU CEPLJENJA VAS BO NATO KONTAKTIRALA MEDICINSKA SESTRA. OTROKE STAREJŠE OD 8 LET SE LAHKO NAROČI TUDI V CEPILNO AMBULANTO PO ZGORAJ OMENJENIH TERMINIH.

Za vstop v zdravstveni dom je potrebno izpolnjevati PCT pogoj.

Za občane občin Trzin, Mengeš, Lukovica in Moravče bomo v prvem tednu novembra organizirali tudi cepljenje v vaših občinah. O točnih terminih boste obveščeni naknadno. Na teh lokacijah bomo izvajali cepljenje po principu nenaročenih pacientov. V začetku bo za vsako občino namenjenih 100 odmerkov cepiva, seveda pa se vsi občani teh občin lahko naročijo tudi na cepljenje v Zdravstveni dom Domžale.

Zdravstveni dom Domžale

Oglasno sporočilo