Kronika Policijske postaje Kamnik (od 25.10. do 30.10.2021)

0
473

25. 10. 2021
PROMETNA NESREČA
V križišču Šolske ulice in regionalne ceste se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

PROMETNA NESREČA
V Komendi na Glavarjevi ulici se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

NASILJE V DRUŽINI
Policisti so bili obveščeni o nasilju v družini, kjer je kršitelj v družinski skupnosti do svoje partnerke in otrok izvajal psihično nasilje. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

26. 10. 2021
POVOZIL SRNO
S strani občanke smo bili obveščeni, da je v transformatorja v Kamniški Bistrici povozil srno in poškodovala vozilo. Voznica je izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA USNJARSKI ULICI
Policisti so na Usnjarski ulici obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi prekratke varnostne razdalje. NN voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil v vozilo pred seboj ter s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem
prometu.

INTERVENCIJA V KAMNIKU
Policisti so v Kamniku obravnavali intervencijo v zasebne stanovanju. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru so izrekli denarno globo.

27. 10. 2021
INTERVENCIJA V KAMNIKU
Policisti so na območju Kamnika obravnavali intervencijo, zaradi groženj po telefonu. Po zbranih obvestilih bo kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

PROMETNA NESREČA
Na kamniški obvoznici se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

28. 10. 2021
INTERVENCIJA V SUHADOLAH
Policisti so v Suhadolah obravnavali intervencijo na javnem kraju. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru so izrekli denarno globo.

POŠKODOVANJE TUJE STVARI V PIVNICI MALI GRAD
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari na Klavčičevi ulici. Ugotovljeno je bilo, da je NN storilec s fizično silo poškodoval vrata stanovanja na Klavčičevi ulici. Po zaključku preiskave sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ALKOHOLIZIRAN VOZNIK
Patrulja PP Kamnik je imela v naselju Kamnik v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.44 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

INTERVENCIJA V NASOVČAH
Policisti so v Nasovčah obravnavali intervencijo v zasebne stanovanju. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru so izrekli denarno globo.

29. 10. 2021
PROMETNA NESREČA
Policisti so na Cankarjevi cesti obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA PRAKIRNEM PROSTORU MERCATOR CENTER
Policisti so na parkirnem prostoru pred Mercator centrom obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi premika z vozilom. NN voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni
nalog po zakonu v cestnem prometu.

30. 10. 2021
INTERVENCIJA V KAMNIKU
Policisti so na Jakopičevi ulici obravnavali intervencijo na javnem kraju. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru so izrekli denarno globo.

PROMETNA NESREČA
Policisti so v Volčjem potoku obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi izsiljevanja prednosti. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNI DOGODEK
Policisti so v Kamniku na Šutni obravnavali prometni dogodek, kjer je voznik trčil v potopni stebriček. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

PROMETNA NESREČA NA CANKARJEVI
Na Cankarjevi ulici se je zgodila prometna nesreča z lahkimi telesnimi poškodbami zaradi vožnje preblizu desnega roba. Voznica v vozilu je zadobil lahke telesne poškodbe. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o pravilnih cestnega prometa.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo