Vrata odprla prenovljena Tuš marketa Domžale Rača in Kamnik Metka

0
1343

Tuš je popolnoma prenovil priljubljena Tuš marketa Domžale Rača in Kamnik Metka. Po prvih nakupih so se kupci razveselili prenovljene ponudbe sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov ter v Kamniku popolnoma nove mesnice. Pri prenovi obeh marketov so upoštevali sodobne nakupovalne smernice in do okolja prijazne tehnologije, ki kupcem omogočajo prijetno in učinkovito nakupovanje.

Po temeljiti prenovi sta Tuš marketa Domžale Rača in Metka Kamnik ponovno pozdravila svoje zveste kupce in mnoge radovedneže. Posebej jih je navdušila prenovljena ponudba: »Največja novost marketa Metka v Kamniku je zagotovo povsem nova mesnica s pestrim izborom svežega postrežnega mesa. Ob tem pa tudi je v obeh marketih zdaj na voljo razširjena ponudba sveže pripravljenih izdelkov za malico, kosilo ali prigrizke Tuš Express To Go, ki jih kupci že dobro poznajo,« pojasnjujejo v Tušu. Sproti pečejo sveže pekovske izdelke, kupce čaka tudi razširjena ponudba delikates, sladic, mlečnih dobrot in mesa, a v prenovi so šli še dlje: »Na samem vhodu v trgovini kupce pričaka obogaten oddelek svežega sadja in zelenjave, ki je bil že do zdaj izjemno priljubljen pri kupcih, kjer bodo zagotovo našli še več odličnih izdelkov za svojo košarico,« novosti naštevajo v Tušu.

Ponosni na ponudbo slovenskih izdelkov
V Tušu so ponosni, da je na njihovih policah več kot 70 % izdelkov slovenskega porekla in tudi ponudba teh izdelkov je v marketu Rača in Metka prenovljena ter prilagojena pričakovanjem: »Kupci bodo opazili razširjeno ponudbo živil, večjo ponudbo ohlajenih pijač in prilagoditev ostale ponudbe. Predvsem naša dodatna ponudba bo sledila letnim časom s prilagojenim izborom izdelkov,« dodajajo v Tušu in poudarjajo, da je v njihovih prenovljenih marketih ponudba prilagojena tako hitrim, vsakodnevnim nakupom kot večjim nakupom za tedenske ali mesečne potrebe gospodinjstva. Tudi v Domžalah in Kamniku kupce čakajo izjemni izdelki gurmanske linije Ana Roš & Tuš, ki na domačo mizo prinašajo odličnost vrhunske kulinarike slovenskih lokalnih izdelkov.

Tuš marketa Domžale Rača in Kamnik Metka sta odprta od ponedeljka do petka, od 8.00 do 20.00, ob sobotah pa od 8.00 do 18.00.
________________________________________________________________
Tuš market Domžale


_________________________________________________________________
Tuš market Metka Kamnik

 

 

 

Oglasno sporočilo