Sosedi dobili tudi drugi mestni derbi

0
417

Na Mestnem stadionu v Domžalah smo na razmočenem igrišču spremljali drugi mestni obračun. V tekmo smo domači krenili odločneje, Andrej Pogačar je namreč že v tretji minuti tekme prišel do priložnosti in za malo zgrešil cilj. Terenska pobuda je potem v prvem polčasu pripadala gostom, ki so do prve resne priložnosti prišli v 30. minuti, ko je streljal Slobodan Vuk, izkazal pa se je vratar Emil Velić. Do konca prvega polčasa smo videli še nekaj nenatančnih strelov, ki so bili posledica težkega in razmočenega igrišča.

Gostje so povedli v 39. minuti, ko je Andraž Žinič podal z desne strani v kazenski prostor, tam pa je Senijad Ibričić močno sprožil z glavo in matiral domačega vratarja.

V 43. minuti so gostje povišali prednost, ko je proti golu stekel Dejan Georgijević, spodkopal žogo in jo poslal mimo vratarja Velića. Gostje so do konca prvega polčasa prišli še do dveh priložnosti, ki pa jih niso izkoristili.

V uvodu drugega polčasa smo zopet prvi zapretili, ampak strel po sredini ni bil dovolj močen. Do konca tekme nismo videli nič razburljivega, je pa v 75. minuti pred kazenskim prostorom žogo prestregel Oliver Kregar, toda Mulalić je bil po njegovem strelu na mestu. Do najlepše priložnosti smo prišli v 84. minuti, ko je iz neposredne bližine do strela prišel Anel Zulić, toda gostujoči vratar je zopet bil na mestu.

NK Radomlje : NK Domžale 0:2
Sobota, 27.11.2021, 18. krog, PLTS, Domžale

V naslednjem krogu gostujemo pri ljubljanskem Bravu.

NK Radomlje

Oglasno sporočilo