Kronika Policijske postaje Kamnik (od 15.2. do 19.2.2022)

0
257

15.2.2022
Vožnja pod vplivom alkohola

Patrulja je imela v postopku voznico osebnega avtomobila, ki je kazala očitne znake alkoholiziranosti. Alkotest je ob pravilni uporabi pokazal 0.65 mg/l izdihanega zraka. Začasno ji je bilo odvzeto vozniško dovoljenje. Sledi obdolžili predlog na Okrajno sodišče v Kamnik.

16.2.2022
Poškodovanje osebnega avtomobila
Policisti so v Kamniku obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila. Neznani storilec je preko noči na parkirišču s silo telesa poškodoval zadnji desni odbijač osebnega avtomobila pri čemer je nastala materialna škoda. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

16.2.2022
Povoženje divjadi na Krivčevem
Policisti so obravnavali povoženje jazbeca na Krivčevem. Na vozilu je nastala materialna škoda. Izdano Obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

18.2.2022
Kolesar zapeljal v potok
Policisti so bili obveščeni, da je na cesti na stari grad kolesar zapeljal v potok. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je kolesar pri spustu iz starega gradu izgubil oblast nad kolesom in padel. Opravljen je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal 1.03 mg/l. Zaradi udeležbe v prometni nesreči bo izdan plačilni nalog.

19.2.2022
Tatvina kavnega avtomata
Policisti so v trgovskem centru na Kovinarski obravnavali tatvino kavnega avtomata. Neznanec je dne 16.2.2022 iz trgovine Mercator odtujil kavni avtomat znamke Krups. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

19.2.2022
Vožnja brez veljavnega vozniškega dovoljenja
Patrulja je imela v postopku voznika osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Začasno mu je bilo zaseženo vozilo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo