Na Količevem požar gospodarskega poslopja

0
432

Danes, nekaj pred 16. uro smo bili obveščeni o požaru gospodarskega objekta na območju Količevega. Zagrel je gospodarski objekt v katerem je bila večja količina sena, živina ter kmetijska mehanizacija.
Na kraju so posredovala gasilci, ki požar še vedno gasijo in intervencija še poteka. Policisti so zavarovali kraj in zbirajo obvestila o vseh okoliščinah dogodka. Po do sedaj znanih podatkih so v požaru poginile štiri živali (krava in trije telički), poškodovana je bila kmečka mehanizacija (trosilnik, prikolica in cepilnik drv), zgorela je večja količina sena. Vzrok požara, v katerem je po prvi oceni nastalo za več tisoč evrov škode, še ni znan. Ko bodo vzpostavljeni pogoji bo opravljen ogled, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Na kraju so policisti preverjali tudi informacije, da se v objektu nahaja znana oseba, ki pa je bila kasneje najdena nepoškodovana in po do sedaj znanih podatkih v objektu ni bilo drugih oseb. Kot povedano pa gašenje objekta še vedno poteka in celoten pregled objekta še ni mogoč. Informacijo bomo dopolnili, ko bo znanih več okoliščin.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
policijski inšpektor

Policijska uprava Ljubljana

Poto: PGD Radomlje

Oglasno sporočilo