Hrastnik trail 2022

0
1200

Naslov državnih prvakov  na Hrastnik trail Timoteju Bečanu in Mojci Koligar ter mladinki Klari Močnik, veterani in veteranke  zasedli  vsa mesta na zmagovalnih stopničkah

Timotej Bečan , državni prvak in tretji Miran Cvet

Timotej Bečan in Mojca Koligar sta državna prvaka v gorskih tekih v disciplini gor-dol na  Hrastnik trail, mladinska prvakinja pa  Klara Močnik.

Mojca Koligar – državna prvakinja-KGT-Papež

12-kilometrska razgibana trasa je bila razmočena in zato še bolj zahtevna. Timotej Bečan je s časom 57:11 upravičil vlogo favorita. Na  3. mesto se je uvrstil Miran Cvet, od 5. do 7.mesta so sledili Nejc Uršič, Gašper Bregar in David Vogrin, 13.-14. mesto pa sta zasedla Primož Karlin in Anton Knavs. Med ženskami je slavila Mojca Koligar s časom 1:07:35, na 5. mestu pa veteranka Urška Trobec.

Klara Močnik, državna prvakinja-KGT-Papež

7-kilometrsko progo za mladince in veterane je Klara Močnik premagala s časom 41:42 in osvojila naslov državne prvakinje.  Od 8. do 10. mesta so si sledili mladinci Jakob Rožič, Aleš Prelovšek in Nik Romšak.

Vse zmagovalne stopničke pa so si prisvojili veterani in veteranke  nad 60 let. 1. mesto Bojan Galin in Dragica Cvišić, 2. mesto Bojan Kožuh in Boža Meža, tretje pa Rajko Sršen.

Jasmina Jelovšek pa se je udeležila teka rekreativnih 12.

Čestitamo!
Mira Papež

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here