Pregled dogodkov Policijske uprave Ljubljana na domžalsko-kamniškem območju; 11. 2. 2023

0
503

V preteklih 48 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 943 klicev, 325 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 94 nanašalo na kriminaliteto, 94 na javni red in mir, ter 114 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 24 tatvin, 12 vlomov (v treh primerih je ostalo pri poskusu) in 6 primerov poškodovanja tuje stvari. Prav tako so posredovali v dveh primerih nasilja v družini, kjer zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja.

Pri prometni varnosti so obravnavali 23 prometnih nesreč z materialno škodo in 3 nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli 6 vozil.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 15 krat na javnem kraju (ena oseba je bila pridržana) in 10 krat v zasebnem prostoru.


V Domžalah je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil denar in nakit. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

V Domžalah je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil denar in nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 2.500 evrov.

V Trzinu je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil denar. Lastnika je oškodoval za okoli 2.500 evrov.

V Radomljah je bilo vlomljeno v klet, od koder je neznani storilec odtujil nosilec za kolo. Lastnika je oškodoval za okoli 600 evrov.

V Domžalah je bilo vlomljeno v gostinski lokal, od koder so odtujili denar. Povzročeno je bilo za okoli 4.000 evrov škode.

Policijska uprava Ljubljana

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here