Pregled dogodkov Policijske uprave Ljubljana na domžalsko-kamniškem območju; 26.5.-27.5.2023

0
470

V petek, 26.5.2023 nekaj po 19. uri smo bili obveščeni o požaru v enem izmed stanovanj v okolici Komende.
Na kraju so posredovali gasilci in policisti, ki so iz objekta evakuirali osebo, ki je po prvih podatkih v stanovanju zanetila požar. Požar v katerem je nastalo za nekaj tisoč evrov so pogasili gasilci. V dogodku je bil pri interveniranju lažje poškodovan eden izmed policistov. Oseba, za katero se sumi da je zanetila požar, je zaradi nepojasnjenega psihofizičnega stanja potrebovala zdravniško pomoč in je bila predana v oskrbo zdravstvenemu osebju. Policisti nadaljujejo z zbiranjem zaradi suma kaznivega dejanja, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.


Včeraj, 27.5.2023 nekaj pred 21. uro se je na Cesti radomeljske čete v Radomljah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil in voznik mopeda.
Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik osebnega vozila v križišču pri zavijanju levo odvzel prednost vozniku mopeda, ki je pripeljal nasproti. V mopedista in moped je nato trčila še voznica, ki je pripeljala za voznikom osebnega vozila. Pri tem se je voznik mopeda huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UBKC Ljubljana, njegovo življenje pa je ogroženo. Policisti nadaljujejo zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Policijska uprava Ljubljana

Oglasno sporočilo