Pregled dogodkov Policijske uprave Ljubljana na domžalsko-kamniškem območju od 23.6. do 24.6.2023

0
354

V petek, 23.6.2023 okoli 9.ure je v Domžalah do oškodovanca, ki je izstopil iz banke pristopil neznanec in mu iz rok iztrgal gotovino, nato pa s kraja zbežal.
Opis: moški star okoli 40 let, z krajšo neobrito brado, močnejše postave, oblečen je bil v temno majico. Policisti še zbirajo obvestila za izsleditev storilca in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

V petek, 23.6.2023 okoli 14.30 se je na Jarški cesti v Spodnjih Jaršah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik tovornega osebnega vozila in motorist.
Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik tovornjaka v križišču odvzel prednost motoristu. Pri tem se je motorist lažje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UBKC Ljubljana. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

V soboto, 24.6.2023 nekaj pred 9. uro je v Preserjah pri Domžalah prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročila voznica osebnega vozila zaradi izsiljevanja pešca na prehodu za pešce.
Trčila je v pešca, ki se je v nesreči huje poškodoval, vendar njegovo življenje ni ogroženo. Policisti še zbirajo obvestila v zvezi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Oglasno sporočilo