Pregled dogodkov Policijske uprave Ljubljana na domžalsko-kamniškem območju; 3.10. in 4.10. 2023

0
825

Včeraj, 4.10.2023 okoli 15.30 smo bili obveščeni o dogodku na Kajuhovi poti v Kamniku, v katerem sta bila lažje poškodovana otroka.
Po do sedaj zbranih obvestilih sta otroka nepravilno prečkala vozišče izven prehoda za pešce, vanju pa je trčil voznik mopeda. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik mopeda vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar so mu moped zasegli, zoper njega pa vodijo postopek o prekršku.

Včeraj, 4.10.2023, okoli 10. ure se je na cesti v Žejah pri Komendi zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila, ki je zaradi vožnje preblizu roba vozišča zapeljal s ceste in trčil v drevo.
Pri tem se je voznik lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

V torek, 3.10. 2023 okoli 11.30 se je na parkirišču enega izmed podjetij v Perovem na območju Kamnika zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik tovornega vozila in peška.
Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik zaradi nepravilnega premika pri vožnji vzvratno trčil v peško. Pri tem se je peška lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Vir: Policijska uprava Ljubljana

Oglasno sporočilo