Dobljani s 4:0 odpravili Lesce in skočili na vrh lige!

0
269

V 10.krogu 3.SNL-zahod so “Modri iz Doba” doma gostili NK Šobec Lesce in vknjižili 8 zmago ter 26.točko na prvenstveni lestvici, na kateri so tudi prevzeli vodstvo po 10 odigranih krogih, saj je, dosedaj vodilni NK Šenčur, doma zavoljo poraza na petkovi večerni tekmi z 0 : 1 proti NK Vrhnika, oddal vse 3 točke.
————————————————–
10. krog 3.SNL-zahod:
NK ROLTEK DOB : NK LESCE 4 : 0 (2 : 0) FT
Vuk Slobodan(7′), Petrovič Denis(14′), Bjelkič Din(63′), Židan Tim(67′)
————————————————–
Dobljani so na tekmi z Lescam hitro prevzeli pobudo in vodstvo, saj je že v 7.minuti v polno zadel Slobodan Vuk, v 14.minuti pa še Denis Petrovič, ki je tudi postavil rezultat polčasa 2 : 0.
Po premoru so Dobljani še močneje pritisnili na gostujoča vrata ter še dvakrat zatresli njihovo mrežo in sicer v 63.minuti, ko se je med strelce vpisal Din Bjelkič ter v 67.minuti, ko je gol dosegel še Tim Židan in postavil končni rezultat tekme, 4 : 0!
Po tekmi smo za izjavo prosili strelca vodilnega gola, simpatičnega in odličnega Slobodana Vuka, ki je dejal: “Vesel sem zmage in vodilnega mesta na lestvici, a prvenstvo je dolgo in na vsako tekmo smo se in se bomo pripravili 100%.”, še v zaključku doda vedno nasmejani Vuk.
Čestitke članski ekipi in strokovnemu štabu NK Roltek DOB ter domačemu vratarju za ohranitev nedotaknjenosti domače mreže, bravo Ožbej Kisovec za “clean sheet”!
Vsi za Šampione iz Doba!

Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob
Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here