Pregled dogodkov Policijske uprave Ljubljana na domžalsko-kamniškem območju; 17.11. in 18.11. 2023

0
1042

V soboto, 18.11.2023 nekaj po 15. uri smo bili obveščeni o prometni nesreči v Kamniku v kateri je bil samoudeležen voznik električnega skiroja. Ugotovljeno je bilo, da je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola (1,02 mg/l) trčil v steno objekta in padel. Pri tem se je lažje poškodoval. Zoper povzročitelja bo uveden prekrškovni postopek.

V soboto, 18.11.2023 nekaj po 10. uri smo bili obveščeni o prometni nesreči v Domžalah v kateri je bil samoudeležen kolesar. Ugotovljeno je bilo, da je vozil z neprilagojeno hitrostjo, nato pa prehitro zavrl in padel. Pri tem se je lažje poškodoval. Zoper povzročitelja bo uveden prekrškovni postopek.

V soboto, 18.11.2023 okoli 12.30 smo bili obveščeni o prometni nesreči na Ljubljanski cesti v Domžalah v kateri so bili udeleženi trije vozniki osebnih vozil. Nesrečo je povzročil voznik, ki je v križišču izsilil prednost drugemu vozniku, ki ga je nato odbilo še v tretje vozilo, ki je peljalo nasproti. V nesreči se je voznik drugega vozila lažje poškodoval. Zoper povzročitelja bo uveden prekrškovni postopek.

V petek, 17.11.2023 nekaj pred 12. uro, smo bili obveščeni o nesreči pri delu na območju Moravč. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 69 letni moški oral njivo, ko se je traktor v ovinku prevrnil in padel na voznika traktorja. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl. Opravljen je bil ogled kraja nesreče o vseh okoliščinah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

V petek, 17.11.2023 okoli 7.30 smo bili obveščeni o prometni nesreči v Tunjiški mlaki v kateri sta bila udeležena voznik osebnega in voznik tovornega vozila. Ugotovljeno je bilo, da je voznik tovornega vozila pripeljal z neprilagojeno hitrostjo, zato mu je zadnji priklopni del odneslo na nasprotno vozišče, kjer je trčil v nasproti vozeči avto in ograjo objekta. V nesreči se je voznik osebnega vozila lažje poškodoval. Zoper povzročitelja bo uveden prekrškovni postopek.

Policijska uprava Ljubljana

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here