Maistri za boljši svet navdušili v Domu kulture Kamnik

0
168
V petek zvečer, 15. marca 2024, so dijaki Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik skupaj z mentorji na velikem odru Doma kulture Kamnik organizirali dobrodelno prireditev Maistri za boljši svet. Prireditve se je udeležila tudi podžupanja Občine Kamnik Romana Učakar. 
Dijaki so nam skozi besedo, ples in veliko glasbe sporočili, da je ljubezen tista, ki združuje, želja po povezovanju ter pomoč tistim, ki jo najbolj potrebujejo. Je človek res izgubil dušo, pa se tega sploh ne zaveda?! Se še znamo ustaviti, umiriti, nam bo uspelo najti sami sebe, so nas spraševali mladi skozi vso prireditev. Morda jim bomo morali večkrat prisluhniti, saj za razliko od nas, starejših, razumejo, da potrebujemo spremembe, ki se začnejo pri vsakem izmed nas, a uspeli bomo samo tako, da se povežemo.
Dijaki in mentorji z GSŠRM Kamnik že vrsto let pripravljajo različne dobrodelne dogodke v šoli ali širše. Pred prireditvijo so v avli DKK pripravili spremljevalno razstavo likovnih del dijakov in sejem izbranih izdelkov. Doprinos GSŠRM k praznovanju Maistrovega leta in v pomoč družinam v stiski.
Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here