Končan je niz slabih rezultatov!

0
98

Med tednom domžalskim nogometašem ni uspelo priti do pozitivnega rezultata proti Radomljam, vendar so že na naslednji tekmi proti Kidričanom uspeli iztržiti, kar so si želeli: ”Zelo pomembna zmaga za nas. Ponosen sem na fante, da so šli v tekmo s takim pristopom. Z disciplinirano igro smo uspeli osvojiti vse tri točke, kar me zelo veseli,” je dejal trener Dušan Kosič.

Domžalčani so se s svojo deveto prvenstveno zmago v sezoni nekoliko oddaljili od spodnjega dela lestvice: ”Veliko lažje se diha, vendar nas čaka še ogromno dela, da bomo na tekmah še učinkovitejši. Imamo širok kader in tokrat smo opravili kar nekaj zamenjav v začetni enajsterici. Nekateri izkušenejši in pomembni igralci se vračajo po poškodbah in na srečo so danes zdržali vseh 90 minut,” je zaključil 52-letnik.

Tilen Klemenčič je eden od teh izkušenejših igralcev, ki se vračajo po poškodbi in tokrat je na mestu desnega bočnega branilca odigral celotno tekmo: ”Zelo sem vesel zmage, tako kot tudi celotna ekipa. Vedeli smo, da nismo v najboljšem položaju, zato smo dali na igrišču še več kot vse od sebe. Izkoristili smo priložnosti, ki so se nam ponudile in s takšnimi predstavami moramo nadaljevati tudi na naslednjih tekmah,” je z nasmehom na obrazu dejal 28-letni obrambni igralec.

NK Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here