Za OŠ Domžale, Leon Tshenolo Strauss, kar tri zlate in srebro

0
353

Domžalčan Leon Tshenolo Strauss Tlhaolang je na 29. SKIF Slo. odprtem, DP za osnovne in srednje šole, 25. 5. 2024, v telovadnici OŠ Kuzma, blestel z nastopi in dosegel štiri odličja. Tri zlate in srebrno. Val Kordež je v kumiteju – prostih borbah, dosegel 2.mesto. Oba sta zastopala OŠ Domžale, ki je na koncu v skupnem seštevku z 510 zbranimi točkami, osvojila 4.mesto med 30 osnovnimi šolami. Tretjeuvrščena, OŠ Muta, je dosegla 520 točk, kar pomeni, da je Domžalski šoli zmanjkal en tekmovalec ali tekmovalka in šola bi bila uvrščena med prvih tri.

Iz Domžalskega KK Atom je za svojo šolo nastopal Liam Letić, OŠ Marije Vere Kamnik in za šolo osvojil zlato v kumiteju in bron v katah.

1.mesto kate OPP, David Markovič Ukmar, ki je zastopal Zavod za gluhe in naglušne, Ljubljana.

Srednjo šolo Domžale je zastopal Lovro Kaluder. 1.mesto kumite – proste borbe, Kate, enkrat 2.mesto – mlajši mladinci in 3.mesto, st. mladinci. V skupnem seštevku srednjih šol je dosegel 5.mesto.

Vsem učencem je potrebno izkazati priznanje, saj so se z nastopi, v prepolni telovadnici resnično izkazali in dosegli lepe uspehe za svoje šole. Živimo v času polnem praznovanj in v mesecu maju je na morju lepo vreme. So prišli zastopat svoje šole iz primorskih krajev. Bravo!

Zenmedia

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here