Vrhunske Leaders 2x bronaste na ICU Evropskem prvenstvu na Norveškem! 

0
464

Konec junija je v Oslofjord Centru na Norveškem potekalo ICU Evropsko prvenstvo v Cheerleadingu in Performance Cheeru. Prvič v zgodovini našega društva smo se nanj uspeli kvalificirati v kar 4 kategorijah, v vseh starostnih razredih in tam pokazali, da Slovenija sodi v sam vrh Evrope. Osvojili smo BRON v kategoriji starejših mladinskih pom skupin in BRON v kategoriji mlajših mladinskih pom skupin, 4. mesto v kategoriji starejših mladinskih jazz skupin in 7. mesto v kategoriji članskih hiphop skupin!

ICU Evropsko prvenstvo v Cheerleadingu in Performance Cheer-u pomeni vrhunec tekmovalne sezone za najboljše mlajše mladinske, starejše mladinske in članske ekipe ter pare v vsej Evropi. Poteka tri dni, ekipe pa si morajo svoje mesto v finalu priboriti preko petkovih in sobotnih kvalifikacij. V finale, v res hudi konkurenci, napreduje le najboljših 5!

Vse naše ekipe so se na Norveškem odrezale vrhunsko in na koncu osvojile naslednje rezultate:
  • BRON oz. 3. mesto v kategoriji starejših mladinskih pom skupin (v kategoriji je plesalo kar 16 ekip iz cele Evrope)
  • BRON oz. 3. mesto v kategoriji mlajših mladinskih pom skupin (v kategoriji je plesalo kar 14 ekip iz cele Evrope)
  • 4. mesto v kategoriji starejših mladinskih jazz skupin
  • 7. mesto v kategoriji članskih hiphop skupin.
Sezono zaključujemo z vrhunskimi rezultati in nepozabnimi spomini, ki bodo ostali za zmeraj. Hvala trenerkam Saši Štiftar, Evi Kapus, Nini Zvizdalo in Mateji Grbec za ves vložen trud, voljo in srčnost, ki je odmevala do samega vrha Evrope.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo tudi našemu glavnemu sponzorju Zavarovalnici Triglav, ter ostalim donatorjem: Fitnes centru BIT, Lelosi, Agenciji Rem Travel, Trgovini Tiala, Tosami, Amicus, Temnenje stekel Bleki in podjetju IZA Care, ki so našim športnicam olajšali pot na evropsko prvenstvo ter jim omogočili uresničitev plesnih sanj.Hvala tudi ŠD Pike, ŠK Tial, ŠD Sovice, ŠD za plesne in navijaške skupine Oziris in V.I.P. ŠK Ivančna Gorica, ki so nam z izposojo plesalk omogočili, da smo na največjem odru v Evropi zasijali v res popolni zasedbi.In seveda, največja hvala in ZAHVALA našim staršem, ki so naša največja podpora in najboljši navijači, ki nam vedno znova dajejo dodaten zagon, da vsako leto lezemo višje in višje – brez vas NI NAS!
Odhajamo na zaslužen dopust, konec avgusta pa začenjamo s sezono 2024/25! Se nam želiš pridružiti tudi ti? Pokukaj na www.leaders.si, piši na mateja.grbec@leaders.si ali pokliči na 041842019 in postani del naše neverjetne Leaders plesne družine!Avtor: ŠKD Leaders
Foto: ŠKD Leaders

Športno kulturno društvo Leaders Leaders Unified Junior , ICU European Cheerleading Championships 2024 am 28.06.2024 in Oslofjord, Convention Center, No


Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here