Park pod kostanji

0
1070

Pa naj kdo reče, da nismo imeli pred več, kot tridesetimi leti, lepši center mesta. Kako je pa danes? Skladišče gradbenega materiala ter parkirišče in prodaja rabljenih avtomobilov brez uporabnega dovoljenja.


Članek objavljen v NOV!CAH dne 7.11.2018:
Župan Tone Dragar in domžalska laguna:
… Gospod župan je odgovoril le na dve vprašanji: da se KS ne ukinjajo in je bila njegova izjava pomota, nakar je imel skoraj pol ure iracionalne razlage, zakaj ni kupil Kovinarja, čeprav je občina imela v tistem času 18,5 milijona evrov našega denarja na računu. Če mislite, da boste v zapisniku te seje našli ta vprašanja svetnikov in odgovore ter iracionalno razlago gospoda župana, zakaj ni kupil Kovinarja, se močno motite!
Ker sem bil na seji in prebral predlog Zapisnika 15. seje sem opozoril občinske svetnike, da je zapisnik nerealen ter zaprosil direktorja občinske uprave Eda Ješelnika za posnetek seje. Žal sem ugotovil, da kot navaden “smrtnik in samo predsednik KS Slavka Šlandra z 7000 občani” ne morem dobiti posnetka, čeprav je bila seja javna in sem bil osebno na njej ter za posnetek zaprosil preko KS. Mnenje, kdo je dobro plačani uslužbenec, ki je odgovoren za realnost zapisnika občinskega svetnika pa prepuščam Vam.

QUI TACET CONSENTIT. (Kdor molči, soglaša.)
prof. dr. Franc Habe – Feri,
nekdanji predsednik KS Slavka Šlandra od 2006 do 2017


Župan Tone Dragar in domžalska laguna


Vprašanja za Urad župana Občine Domžale ter prejeti odgovori (NOV!CE 4 2022)

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here