Uvodnik NOV!CE 9/2012: Gremo naprej, v živo

0
3214
Vir: Domžalsko-kamniške NOV!CE; 21.junij 2012

Današnji svet se vrti z obrati, ki jih še desetletje nazaj nismo bili vajeni. Po planetu begamo z mobilnimi telefoni, ki to že dolgo več niso, ampak gre za računalnike, ki nam urejajo urnike, prebirajo pošto, z njimi gledamo televizijo, poslušamo glasbo, kupujemo v e-trgovini …

Skratka, živimo v vse bolj digitaliziranem svetu. Tudi v uredništvu časopisa smo se že pred leti odločili, da bomo okrepili »papirnato« izdajo in z našimi vsebinami šli na splet. Veseli nas, da imamo na naši spletni strani vsak dan več obiskovalcev, prijateljev, sodelavcev, oglaševalcev … Vsebina časopisa, tudi če je lokalni, enostavno ne zdrži več 14­-dnevnega ritma, naši bralci in prijatelji enostavno želijo biti informirani zdaj, takoj in ves čas. Seveda bomo še naprej ustvarjali časopis, ki ima svoje zveste bralce tudi v papirnati obliki, želimo pa si, da bi nas bilo vse več tudi na spletni strani, ki bi jo radi delili z vami! Aktualne lokalne novice bodo zdaj še bolj ažurne in sveže, mi pa vas bomo spremljali na vsakem koraku.
Zato vas vabimo, da sodelujete, nam pišete, čim več komentirate, kritizirate, hvalite, skratka, počnete vse, kar se vam zdi. Za nas je pomembno, da delite z nami, kaj vam je všeč in kje smo lahko še boljši.
Spletna stran našega časopisa bo tako še boljša, bolj razgibana, bolj polna novic in novičk, pomembnih in nepomembnih, velikih in malih. Vse to so vsebine, ki jih ponujamo našim obiskovalcem in bralcem. Upam, da bomo skupaj ustvarjali še boljše vsebine, tako na papirju kot v virtualnem svetu.
Spremljajte nas vedno in povsod! Tudi na dopustu.

R. G.

Oglasno sporočilo