3. Domžalska noč – festival zabave in veselja

0
4105
Vir: Domžalsko-kamniške NOV!CE; 27.junij 2013

21. in 22. junija se je v Domžalah rajalo in zabavalo kot še dolgo ne. Na sporedu je bila 3. DOMŽALSKA NOČ. Sodeč po odzivu in obisku je bila prireditev festival presežkov. Tudi najstarejši domžalčani ne pomnijo, da bi se v Domžalah kdaj uspelo zbrati toliko ljudi na enem samem mestu.

Po laični oceni se je v dveh dneh na prizorišču prireditve pojavilo preko 7000 obiskovalcev, kar dejansko le potrjuje zaključke organizatorjev, da so Domžale resnično lačne takšnih družabnih dogodkov.

Maki, Tjaša in Žiga 

Ekipa iz ŠTIKD DOMŽALSKA NOČ katero vodita Žiga Kos in Mladen Teodorović Maki v sodelovanju z restavracijo Park iz Domžal, se je tudi letos maksimalno potrudila, da bi prireditev potekala nemoteno in predvsem, da bi program bil za vse okuse.

DJ DeeM-Thomas

The Mirrors

Žygec

Imset & Zlatko 

Zlatko in oboževalke

Ivan Zak

V petek se je na velikem pokritem odru zvrstilo kar nekaj glasbenikov: DJ DeeM-Thomas, mladi rokerji The Mirrors, reper Žygec, vsakič boljši fantje iz skupine Imset, ki so na začetku Zlatkotovega nastopa, ki je bil na sporedu za njimi, skupaj z njim zapeli skupno skladbo in zažgali publiko. Za vrhunec večera se je na domžalskem odru pojavil hrvaški glasbenik Ivan Zak, ki je svoj nastop odpel na zavidljivi profesionalni ravni.

 Las Gafas

SYFY Band

NK Domžale

ŽNK Radomlje

Klub borilnih veščin Domžale

Vili Resnik % Danijel Popović  

Ptujskih 5

Sobotni program se je pričel že zjutraj ob 9.uri s pestrim programom za otroke. Večer je ponovno prinesel na oder pisan program, ki so ga začeli fantje iz skupine Las Gafas, nadaljevalo se je z divjimi člani iz SYFY Band-a. Na odru so se predstavili tudi člani NK Domžale in članice ŽNK Radomlje, člani Kluba borilnih veščin Domžale pa so demonstrirali nekaj figur iz njihovih treningov. Daniel Popović je predstavil svoj železni repertoar in vse obiskovalce razveselil z novo skladbo Fantazija, ki se vztrajno dviguje na hrvaških top listah poslušanosti. Vili Resnik je ponovno dokazal, da mu leta nikakor ne morejo do živega saj je celo uro in pol neprestano držal publiko na nogah do prihoda skupine Ptujskih 5, ki so vnovič dokazali zakaj so skoraj 30 let neprestano aktivni na slovenski glasbeni sceni.

MMA borec Bor Playbor Bratovž in Suzana Jakšič 

Na prizorišču smo videli kar nekaj znanih slovenskih obrazov MMA borec Bor Playbor Bratovž, najbolj seksi babica Suzana Jakšič, nakdanja atomična Špela Kleinlercher, izvršni direktor radia HIT Gašper Bolhar Gapi, ustanoviteljica plesne šole Bolero Janja Pušl.

Po besedah organizatorjev je prireditev uspela na celi črti, mi se pa že veselimo 4. DOMŽALSKE NOČI.

Tekst: Matej Petek
Foto: Grega Pirc

Oglasno sporočilo