Kadeti Vaterpolskega društva Kamnik postali državni prvaki

0
9095
Za kamniške vaterpoliste sta bila oba igralna dneva prvega vikenda v aprilu uspešna. V soboto, 2. aprila, je članska ekipa Kokre premagala Branik iz Maribora in si zagotovila igranje v nadaljevanju DP članov. Nedelja, 3. aprila, pa je bila srečen dan za kadete, ki so igrali na finalnem turnirju v Kranju.

V polfinalu državnega prvenstva so namreč premagali vrstnike iz Kopra 19-8: Briški Blaž 9, Rok Bergant, Kerznar Jaka  in David Lukič 3 in Soklar Luka 1 gol.

V prvem polfinalu je Triglav premagal Slovan Ljubljana 20-5. Finale VD Kamnik-AVK Triglav 11-7, je pri mlajših kategorijah že tradicionalna tekma, ekipi se dobro poznata, saj sta nasprotnika za najvišja mesta v več kategorijah. Tokrat so imeli več športne sreče kamniški vaterpolisti, ni pa bilo vse odvisno od sreče v golu.

V VD Kamnik je bil na finalni tekmi izredno razpoložen Martin Mihelič, ki je obranil tudi dva kazenska strela, ostali igralci VD Kamnik so bili: Blaž Briški 1, Rok Bergant 3, Kristijan Burgar 3, Jaka Kerznar 2, Tim Ostrež 2, Žan Komatar, Martina Kemperl, Tjaša Briški, Luka Soklar, David Lukič, Blaž Belentin in Bor Peterlin, trener Elvir Bečič, pomočnik Primož Romšak.

ISKRENE ČESTITKE!

Oglasno sporočilo