Nogometaši mlajših selekcij NK Roltek Dob uspešno zaključili jesenski del prvenstva

0
8813

U19 NK ROLTEK DOB JESENSKI MLADINSKI PRVAK, KADETOM POLOVIČEN USPEH

Nogometaši mlajših selekcij, le-teh je sedem(u7, u9, u11, u13, u15, u17 in u19), so podobno, kot njihovi starejši klubski kolegi uspešno zaključili jesenski del prvenstva.

Kadeti in Mladinci(u17 in u19) tudi v letošnji sezoni nastopajo v 2. SML-zahod.

Prav slednji, le- te vodi trener in strokovni vodja mladinske nogometne šole, Nenad Toševski, so osvojili naslov JESENSKEGA MLADINSKEGA PRVAKA BREZ PORAZA. Mladinci so na svojem »računu« zbrali 11 zmag in le 4 remije, nasprotniki pa jih niti enkrat niso mogli spraviti na kolena. Če se še malo poigramo z statistiko, so zbrali 37 točk, zabili 32 golov, prejeli pa jih le 9.

kadeti-u17-1-jpg-2016-2017

Na lestvici strelcev sta se najbolj izkazala Jernej Horvat in Tristan Jerin, ki sta skupaj zabila kar 19 golov. Jernej je z desetimi doseženimi goli zaseda 2.mesto, Tristan pa z devetimi 3.mesto na skupni lestvici strelcev 2.SML-zahod.
Za Dobljane so se med strelce vpisali še Rok Bergant(4), Luka Sotlar(3) in Klemen Kolar(3).
Na “Fair play” lestvici Dobljani zasedajo 7. mesto.
Kadeti so s prvo polovico prvenstva  malce manj zadovoljni, saj so jo zaključili na sredini lestvice. 16 osvojenih točk in “le” 4 zmage so v malce slabšo voljo spravile trenerja kadetov Matjaža Kunstlja, ki bo zimski premor zagotovo izkoristil za izboljšanje položaja na lestvici.
V minulih dveh krogih pred premorom so Dobljani malce le popravili vtis, saj so vknjižili 4 točke. Doma so namreč z 4:1 ugnali NK Jadran Dekani, v zadnjem krogu jesenskega dela prvenstva pa v gosteh pri ND Ilirija 1911 remizirali z 1:1.
Pri Dobljanih se je jeseni med strelci najbolj izkazal Dino Zenkovič, ki je zabil 10 golov in na lestvici strelcev zaseda visoko 4. mesto.
Z 6-imi doseženimi goli mu sledita Kristjan Brnot in Tim Urbanija. Za Dobljane sta se med strelce vpisala še Matevž Mavrič(4) in Marcel Pavel Kancilija(4).
Na “Fair play” lestvici Dobljani zasedajo 8. mesto.
Matjaž Kunstelj z svojimi nogometaši zagotovo še ni rekel “zadnje”, saj ima odlično ekipo, razlike med ekipami so tako v kakovosti, kakor tudi v točkovnemu položaju na lestvici majhne. S pravimi pristopom k igri in trdim delom na treningih med premorom so dobri rezultati lahko realno pričakovanje in skok po lestvici navzgor ni in ne bo vprašljiv
V prvenstvu se vodi tudi skupna lestvica 2. SML IN 2. SKL, kjer Dobljani trenutno zasedajo odlično 3. mesto.

SELEKCIJI U15  IN U13 NK ROLTEK DOB JESEN ZAKLJUČILI TIK POD VRHOM, NAJMLAJŠI ZELO USPEŠNI NA TURNIRJIH!

Starejši dečki(u15) letos tekmujejo v najvišjem rangu lige Medobčinske nogometne zveze Ljubljana, kjer zasedajo visoko 3. mesto in za vodilno Ilirijo zaostajajo le 3 točke. Z njihovimi nastopi in trudom ter borbenostjo, ki ga vložijo v treninge in tekme v 1. ligi Mnz Ljubljana, je zelo zadovoljen njihov trener Neđo Miletič, Domžalčan, sicer tudi nekdanji igralec Domžal in seveda Doba.

u15

Mlajši dečki(u13) v letošnji sezoni nastopajo v 2. ligi Mnz Ljubljana in v prvenstvu zasedajo odlično 2. mesto. Nogometaši, ki jih trenira Žan Cerar, so v  prvi polovici prvenstva le enkrat izgubili. Za vodilnimi Dolomiti zaostajajo 10 točk, a se ne predajajo. Ponovno želijo zaigrati v 1. ligi. Točkovna razlika je  sicer velika, a cilj je dosegljiv.

u13


Cicibani(u11, u9, u7)

u9

Tri najmlajše selekcije Nk Roltek Dob nastopajo v ligah Mnz Ljubljana. Njihovo tekmovanje se malce razlikuje od starejših selekcij, saj nastopajo na turnirjih. U11 selekcijo vodita Simon Smolnikar in Matjaž Gasior, u9 trenira Rado Rihtar, za prve nogometne korake v klubu in za prvi stik z žogo pa tudi v letošnji sezoni pri u7 skrbi Denis Mešanovič. Tekmovanje je namenjeno predvsem igri in izobraževanju, v zapisnikih tekem se vodi le poimenska statistika, ne beleži pa se rezultatov.

u11

Je pa z rezultatom dela Mladinske nogometne šole zelo zadovoljen Marjan Cerar, direktor MNŠ NK Roltek Dob. »Vsako leto se število otrok v našem klubu povečuje in naša nogometna družina raste. To nam je zadovoljstvo, ker se dela dobro«, rad vedno poudari Marjan Cerar.

Naše leto je bilo torej zmagovito, naj bo tudi vaše naslednje in vsa, ki si sledijo!

Vsi za šampione iz Doba!…In Srečno v 2017!

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi  na klubski  uradni spletni strani  www.nkdob.si in na naši  Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Gregor Horvatič
Stiki z javnostjo Nk Roltek Dob
nkroltekdob@gmail.com

Oglasno sporočilo