Kronika policijske postaje Kamnik (od 23.1. do 29.1.2017)

0
3091

23.1.2017
ROP BENCINSKEGA SERVISA NA BAKOVNIKU
Policisti smo bili obveščeni o ropu na bencinskem servisu na Bakovniku. Ugotovljeno je bilo, da je v prostore bencinskega servisa vstopil popolnoma zamaskiran moški, suhe postave visok okoli 170 cm, oblečen v temen volnen puli, ki ga je imel potegnjenega preko nosu, svetlejše jeans hlače in obut v modre superge. Od prodajalca je z nožem zahteval denar, ki pa ga mu blagajnik ni izročil, nakar se je sam nagnil preko pulta in denar vzel. Nastala je. škoda za okoli 1000 evrov. Občane naprošamo v kolikor bi kaj vedeli povedati o dogodku da sporočijo na najbližjo policijsko postajo oziroma na telefonsko št. 113.

24.1.2017
VLOM V VOZILO
Neznanec je v naselju Kamnik z razbijanjem stekla na zadnjih prtljažnih vratih vozila prišel v notranjost vozila iz katerega je odtujil več ročnega orodja in lastnika oškodoval za 1500 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA ZAKLENJENEGA KOLESA Z MOTORJEM
Nepridiprav je preko noči iz garaže na Ljubljanski cesti odtujil zaklenjeno kolo z motorjem in lastnika oškodoval za okoli 1300 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

25.1.2017
TATVINA REG. TABLIC
Preko noči je neznanec na parkirišču pri zdravstvenem domu Kamnik iz parkiranega vozila odtujil obe registrski tablici. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

SUM VOŽNJE POD VPLIVOM PREPOVEDANIH SUBSTANC NA PEROVEM
Policista sta imela v postopku voznico, kateri je bil opravljen hitri test za ugotavljanje prisotnosti opijatov v telesu, kateri pa je bil pozitiven. Kršiteljici je bil na podlagi tega pozitivnega rezultata odrejen strokovni pregled na mamila. Odvzeto vozniško dovoljenje in po ustrezni analizi sledi ustrezen ukrep.

26.1.2017
VLOMI V VOZILA
V naselju Kamnik je neznanec z razbijanjem stekla na zadnjih prtljažnih vratih vozila prišel v notranjost dveh vozil iz katerih je odtujil več kosov ročnega orodja in lastnike oškodoval za 5000 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

27.1.2017
ALKOHOLIZIRAN VOZNIK V VOLČJEM POTOKU
Policista sta v Volčjem Potoku imela v postopku voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0,68 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Proti potrdilu mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper voznika bo podan predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

Policista sta imela v Mostah pri Komendi v postopku voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0,72 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Proti potrdilu mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper voznika bo podan predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

POŽAR NA GROHARJEVI
Policisti so bili obveščeni o požaru v st. bloku na Groharjevi. Do požara je prišlo v kuhinji in sicer na pomivalnem stroju, kjer je zaradi statične elektrike prišlo do vžiga kosmov prahu in pajčevine v zadnjem delu, kjer je nameščen elektro motor stroja. Gasilci so požar pogasili, policisti pa dogodek zabeležili.

29.1.2017
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V KOMENDI
Neznanec je s primernim orodjem na vzvod vlomil skozi okno kopalnice v pritličju in vstopil v stanovanjsko hišo v Komendi in iz nje odtujil nakit in denar ter lastnika oškodoval za okoli 1500 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Oglasno sporočilo