5. Streetball, ki je bil tokrat namenjen samo dekletom, uspešno pod streho

0
2500

 

V soboto 10. junija 2017, smo ponovno organizirali Domžalski Streetball – že peti po vrsti, kateri je bil posvečen izključno samo ženskim ekipam. Za ta domžalski dogodek želimo, da postane tradicionalen v upanju, da bo vsako leto večja odzivnost tekmovalnih ekip. S tem želimo popularizirati košarko v lokalnem okolju z velikim poudarkom na ženskem delu tekmovanja.

Zaradi logističnih zapletov smo tudi letos organizirali prireditev v dvorani. Dogajanje smo tako prestavili iz Športnega parka Domžale v dvorano POŠ Ihan-a. Sprememba je bila tudi tokrat vsekakor dobrodošla, kljub začetnim pomislekom, da pa morda zaradi le te ne bo dovolj ekip za tekmovanje glede nato, da je bilo letos organizirano tekmovanje samo za dekleta. Izkazalo se je za pozitivno, saj so nekako vse igralke navajena igranja v dvoranah in so se ekipe prijavile kar v lepem številu, katere so prišle od vsepovsod.

Tekmovanje je potekalo po ustaljenih urnikih v dveh skupinah – mlajše ekipe in ekipe članic. Tako se je letos potegovale za najboljše naslove 7 ekip iz različnih krajev Slovenije. Dekleta so na igrišču pokazala dobro igro, precejšnjo mero borbenosti, tekmovalnosti in druženje pod koši je doseglo svoj namen. Vsem ekipam je treba čestitati in jih pohvaliti, da so naredile dogodek, prijeten, všečen, zabaven in pester. Udeležene so bile ekipe: Ledita CUBA LIBRE, LEDITA TIBU, Kranjska Gora-Jesenice, Pečene piške, Ilirijanke, 3X3 PIRAN in Felix ZASAVJE.

Prvo mesto je osvojila ekipa ILIRIJANKE, drugo mesto LEDITA CUBA LIBRE, tretje mesto Pečene Piške in četrto mesto je pripadalo ekipi KRANJSKA GORA-JESENICE.

Vse udeleženke so prejele darilne vreče z obilo praktičnih nagrad in darilnimi boni. Vsekakor je bilo vredno gledati košarkarske mojstrovine vseh igralk ter uživati v dobrem vzdušju celotnega dogajanja. Pokalov pa so se razveselile najboljše tri ekipe.

Ob tej priložnosti se želimo zahvaliti vsem sponzorjem 5. domžalskega Streetballa: Zavodu za šport in rekreacijo Domžale, Občini Domžale, AS DOMŽALE Moto center, HELIOS Tovarna barv,lakov in umetnih smol Količevo, Športni center FIT FIT, TOSAMA d.o.o z blagovno znamko JASMIN SPORT , restavracija Park, zavarovalnica TRIGLAV D.D., podjetju Dassport d.o.o. z blagovno znamko Spalding, Chio, blagovni znamki Head&Shoulders, Aussie, Fructal, Sadje zelenjava Vagaja s.p., Zlata Kaplja je poskrbela,da nismo bili žejni, zahval tudi Cuba Libre, TIBU, Avtoprevozništvo Vuk Kristjan s.p. STA Potovanja (student travel agency), TG SPORTLIFE AC TOYOTA LOVŠE, Gym by Nataša … še posebna hvala WHY NERVOZA za obsežno video reportažo … Zahvaljujemo se tudi ravnatelju OŠ Domžale ter ravnateljici POŠ Ihan, da so nam omogočili lokacijo dogodka … Posebna zahvala vsem srčnim prostovoljcem … leditkam iz ŽKD LEDITA in sončkom iz KK Helios Suns-a, ki so pripravili nepozaben košarkarski dan.

Več fotografij si lahko ogledate na tej povezavi.

ŽKD Ledita
Foto: ŽKD Ledita
Video WhyNervoza

Oglasno sporočilo