Velika planina med najboljšimi ”THE BEST SUMMER TRIP 2017”

0
2495

Velika planina, raj za pohodnike in ljubitelje neokrnjene narave, arhitekture ter domače kulinarike, je osvojila drugo mesto v izboru za ”BEST OF SUMMER” v Ljubljani 2017, v sklopu izborov mednarodnih vodnikov In Your Pocket za ”Best of Ljubljana”.
V času od 15. junija do 15. julija 2017 so širšo javnost povabili, da glasujejo za najboljše destinacije v različnih kategorijah. Tako je Velika planina v kategoriji ”The Best Slovenia Summer Trip” osvojila drugo mesto.
Velika planina v poletni sezoni nudi veliko aktivnosti – Pohodne poti, ki vas popeljejo po idili pastirskih koč, kar nekaj kilometrov kolesarskih poti, sobotne vodene oglede z lokalnim vodnikom in različne tradicionalne prireditve. Kulinarična ponudba je raznolika – V poletnih mesecih lahko poizkusite tudi odlične domače dobrote v pastirskih kočah, seveda pa ne smete zamuditi odličnih skutinih štrukljev v gostišču Zeleni rob.

Na Veliki planini se nahaja tudi vzletišče za jadralne padalce ter je odlična izhodiščna točka za pohod na sosednje vrhove. Vabljeni, da Veliko planino obiščete v poletnih dneh in se prepričate, zakaj je Velika planina odlična destinacija za poletni izlet.

Besedilo in fotografije: Velika planina d.o.o.

 

Oglasno sporočilo