Domžale najboljše

0
1936

25. DP S.K.I.F. ZVEZE SLOVENIJE, TEHNIČNI KUMITE

Shotokan karate-do internacional zveza Slovenije (S.K.I.F. SLO) je v skladu s Programom tekmovanj za leto 2017 organizirala Državno S.K.I.F. prvenstvo Slovenije v S.K.I.F. kumiteju.
Državno S.K.I.F. prvenstvo Slovenije je potekalo v KIHON-IPPON in JIYU-IPPON KUMITEJU posamezno in YAKO-SOKU KUMITEJU – KIHON in JIYU-IPPON KUMITEJU ekipno za mlajšo in starejšo selekcijo.
Prvenstvo je potekalo v soboto, 11.11.2017, v tehnični izvedbi ŠKD Kanazawa dojo-Maribor v prostorih Honbu doja-Maribor. Skupni zmagovalec Državnega prvenstva v tehničnem kumiteju so postali člani kluba Atom-Domžale, 290 točk, pred člani Kanazawa dojo-Maribor, 183 točk, in Tromejnik-Kuzma, 176 točk.

Za Domžale so nastopali:

Kihon ippon kumite: Aleksander Eržen 1.mesto malčki in 1.mesto mlajši dečki, Blaž Dragar 3.mesto. Sara Šklander, 1.mesto, malčice do 10let. Eva Dormiš, mlajše deklice, 2.mesto, Naja Svetlin 4.mesto. Starejše deklice, Eva Dormiš 2.mesto. Članice, Špela Dragar 1.mesto.
Jiyu ippon kumite: Karin Podboršek, 1.mesto, mladinke, Andrej Neškoski 1.mesto, mladinci,  Timotej Mršič 3.mesto, mladinci.

Atom Domžale je bil uspešen tudi ekipno in dosegel:
Yako soku Kihon ippon kumite: 1.mesto ekipno pri, Malčki-malčice, Mlajši dečki-mlajše deklice, Člani-članice;
Yako soku Jiyu ippon kumite: 1.mesto, Mladinci-mladinke.

Vodja ekipe Domžal je bila, mag. Breda Hrovatin 1.Dan.

Oss!
Zenmedia

____________________________________________________________ 

KYU KARATE TURNIR ŠOLSKIH PASOV

Karate-Do klub »Atom«-Domžale je v skladu s Programom tekmovanj S.K.I.F. Slovenije za leto 2017 uspešno organiziral in izpeljal 7. S.K.I.F. KYU turnir za pokal »Domžale 2017«.

Turnir je potekal v soboto, 25.11.2017,  v telovadnici Osnovne šole Domžale. Za 20letno skupno sodelovanje na področju SKIF Karateja, je Karate Društvo Atom, podelil Shihanu Ivanu Čeriču 8.Dan in Senseiu Darjanu Roškerju 6.Dan, spominsko Plaketo.

Na turnirju je nastopalo 125 tekmovalcev in tekmovalk, kateri so prihajali iz klubov:

Š.D.-Ruše, Kanazawa dojo-Maribor, Gornji Petrovci, Tromejnik-Kuzma,  Ig-Shotokan, Funacoshi Gichin-Ljubljana, Cankova in Atom-Domžale, Kobushi-Kamnik in Mokronog.

Na turnirju šolskih pasov so največ pokazali člani kluba Atom-Domžale pred člani klubov Ig-Shotokan in Funacoshi Gichin-Ljubljana. Za naj tekmovalca je bil proglašen Andrej NEŠKOSKI, Atom-Domžale in za naj tekmovalko Clarissa ROŠKER, Tromejnik-Kuzma.

Vrstni red prvih petih klubov na turnirju:

  1. ATOM – Domžale 2760 točk
  2. IG – Shotokan 2320 točk
  3. FUNACOSHI GICHIN – Ljubljana 1035 točk
  4. Kobushi – Kamnik 870 točk
  5. Mokronog 700 točk

Oss!
Zenmedia

Oglasno sporočilo