Na kmetiji se vedno kaj dogaja

0
2820

Da je to res,  so se lahko prepričala mlada dekleta, ki so zadnje počitniške dni, malce več časa namenile opravilom na kmetiji. Sicer ni vse delo na kmetiji lahko, a z veliko dobre volje in medsebojne pomoči se vse opravi hitro.
Malce drugačen vstop v novo šolsko leto, za sprostitev pred napornim šolskim tempom, so na kmetiji  Pr´Bregar v Trnjavi na povabilo Ani Poznič preživele nekaj skupnih dni. Domov so jo  mahnile le toliko, da so pozdravile domače in posteljo, nato pa ponovno na kmetijo, kjer je sledilo prijetno druženje z različnimi živalmi,  jezdenje konj in še mnogo tega. A ne samo dela, poleg tega tudi zabave, posebno še, ko so svoj čas namenile negi osla in, ko so se po vasi zapeljale s kočijo. In to ne navadno, ampak kočijo, v katero so bili vpreženi poniji in katero so občudovali vsi krajani.
Počitnice bodo kmalu za njimi, a ostali bodo lepi spomini na druženje, na prijetne trenutke in verjetno si bodo zaželele, da se takšno druženje na kmetiji Pr´Bregar v Trnjavi še kdaj ponovi. 

DJD

 

Oglasno sporočilo