Prijateljska tekma: NK DOMŽALE : NK ROLTEK DOB 1:0 (1:0)

0
1856
V 10.pripravljalni tekmi so se nogometaši naše članske ekipe NK Roltek DOB danes v Domžalah pomerili z našimi prvoligaškimi sosedi iz NK Domžale ter jim po koncu tekme čestitali za “minimalno” zmago z 1:0. Gol za “rumeno družino” je v 40.minuti 1.polčasa dosegel Jure Obšivač.
Foto: Lado Vavpetič

_____________________________________________
Prijateljska tekma
NK DOMŽALE : NK ROLTEK DOB 1:0(1:0)FT
Obšivač (40′)
 
#Prvih11 NK DOMŽALE:
Mulalič Ajdin(V), Žinič Andraž, Urh Blaž, Obšivač Jure, Morris Kobie, Svetlin Tamar, Žužek Žan, Hodžič Nermin, Lazarevič Dejan, Pečnik Tilen, Vuk Slobodan.
Menjave: Milič Dejan(V), Femec Matevž, Urbančič Jošt, Čeh Mark, Haljeta Nermin.
#Prvih11 NK ROLTEK DOB:
Avsec Tadej(V), Funtek Matic, Račič Albert, Guček Luka
Avbelj Žiga, Božič Domen, Gorenc Stankovič Tibor, Kunstelj Klemen, Pašič Armin, Mlakar Matic, Petrovič Denis.
Menjave: Čretnik Matic(V), Levec Nejc, Kos Mark, Zenkovič Dino
___________________________________________
“Modri” iz Doba, ki so se danes malce pred napovedano tekmo vrnili s priprav v hrvaškem Medulinu, so proti Domžalčanom prikazali dobro in srčno nogometno igro ter si tudi priigrali nekaj dobrih priložnosti, a jih žal niso izkoristili.
Domžalčani so pričeli zelo napadalno in imeli v prvih 20.minutah “več od igre”, Dobljani pa so resneje “ogrozili” vrata “rumene družine”, ko je v 21.minuti po desni dobro prodrl Matic Funtek in podal do Armina Pašiča, le-ta pa je “stresel” prečko.
Sledile so minute Domžalčanov, ki so pritisk kronali v 40.minuti, ko je z volejem našega vratarja Tadeja Avsca uspel premagati Obšivač Jure, ter postavil rezultat polčasa 1:0.
V 2.polčasu sta si obe ekipi priigrali po nekaj izjemnih priložnosti, a sta mreži obmirovali in rezultat se za voljo tega ni več spremenil, ostalo je pri rezultatu polčasa, 1:0 za “rumeno družino”.
Trenerja obeh ekip, tako Nenad Toševski pri Dobljanih, kakor tudi Simon Rožman pri Domžalčanih, sta opravila vse menjave.
 
Trener Dobljanov, Nenad Toševski, je po napornem mesecu priprav in odigranih številnih tekmah, našim nogometašem sedaj namenil malce “oddiha”, s treningi bodo nadaljevali v ponedeljek. Sezono v 2. SNL pa bodo sicer nadaljevali 10.marca, ko se bodo v gosteh pomerili z ND Beltinci.
Za Domžalčane je bila to predzadnja pripravljalna tekma pred pričetkom prvenstva v Prva liga Telekom Slovenije, le-to se bo za njih pričelo v nedeljo, 24.februarja, ko se bodo doma pomerili z NK Rudar Velenje. Na lestvici #1SNL Domžalčani sicer zasedajo solidno 4.mesto,
 
Čestitke nogometašem obeh ekip za lepo nogometno predstavo, gostiteljem pa seveda tudi za zmago.
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!
Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here