Kronika Policijske postaje Domžale za obdobje od 6. 3. do 10. 3. 2019

0
2049

6. 3. 2019
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V MENGŠU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v naselju Mengeš. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem razbil steklo balkonskih vrat in tako prišel v notranjost hiše, iz katere je odtujil večji znesek gotovine in zlatnine. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

8. 3. 2019
ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V MENGŠU
Policisti PP Domžale so imeli v Mengšu v postopku voznika osebnega vozila, kateri je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako je vozil vozilo v cestnem prometu pod vplivom alkohola. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

10. 3. 2019
VLOM V OSEBNI AVTOMOBIL V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v avtomobil v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem vlomil v vozilo ter nato iz vozila izvršil tatvino denarnice z dokumenti. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 500 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

10. 3. 2019
TATVINA GORIVA IN ARTIKLOV
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini goriva in artiklov na bencinskem servisu v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z namenom protipravne prilastitve predmetov odtujil gorivo in artikle in s tem oškodoval podjetje za 145 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

10. 3. 2019
VLOM V OSEBNI AVTOMOBIL V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v avtomobil v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem vlomil v vozilo ter nato iz vozila izvršil tatvino torbice z dokumenti. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 500 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti policijske postaje Domžale naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli posebnosti (sumljive osebe, sumljiva vozila, itd) ali pridobitve koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh protipravnih dejanj, le te sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here