V Knjižnici Domžale smo v sredo, 15. maja 2019, s slavnostno prireditvijo zaključili 11. sezono bralne značke za odrasle, Okusimo besedo.

0
1389

Projekt je namenjen spodbujanju bralne kulture in branju kakovostnega leposlovnega in strokovnega gradiva. Mnogi bralci pri projektu sodelujejo že vrsto let, vsako leto pa se najde nekaj novih bralnih navdušencev, tako da se krog sodelujočih vztrajno povečuje.

Zbrane je nagovorila direktorica Knjižnice Domžale mag. Barbara Zupanc Oberwalder in poudarila pomen branja v našem vsakdanu. Za kulturni program so poskrbele Barbara Ahačič Osterman, Kristina Galun in mag. Katarina Peterc, ki so nam z vrhunsko predstavo približale kamišibaj in nam tako čisto na novo predstavile že znane zgodbe.

Vsem sodelujočim pri projektu še enkrat čestitam, ljubitelje knjig in branja pa vabim, da se nam pridružijo tudi drugo leto. Pripravili bomo nov izbor naslovov in vas z njim zopet povabili v svet izbranih besed.

Tadeja Rode Teran, vodja projekta Okusimo besedo

Od leve proti desni: mag. Katarina Peterc, Kristina Galun, mag. Barbara Zupanc Oberwalder, Barbara Ahačič Osterman, Tadeja Rode Teran
Od leve proti desni: mag, Katarina Peterc, Kristina Galun, Barbara Ahačič Osterman

Oglasno sporočilo