“MODRI” iz Doba v prijateljski tekmi s 4:1 ugnali FC SELECT, SKOKIE, ILLINOIS, ZDA!

0
1410

Naša članska ekipa NK ROLTEK DOB, ki jo vodi trener Nenad Toševski, je v 1.prijateljski tekmi po poletnem premoru v domačem športnem parku Dob pri Domžalah gostila ameriško ekipo FC SELECT in jo ugnala z zanesljivih 4:1.

Pri Dobljanih so se med strelce vpisali Nejc Levec, ki je zadel dvakrat, po enkrat pa sta v polno zadela še Denis Petrovič in Dino Zenkovič.
Pri gostih iz mesteca Skokie, okolice bolj znanega Chicaga in zvezne države Illinois, je gol dosegel Leo Oresco.
Za našo člansko ekipo, ki je po počitnicah pričela s treningi 24.junija, je bila sicer to 1.prijateljska tekma pred novo sezono, sicer pa že druga letos z ekipo iz ZDA. Pred tem so doma gostili ekipo ameriške univerze iz Severne Karoline (University of North Carolina).
V prihodnjih tednih pred pričetkom nove sezone v 2.SNL, ki bo konec julija, se bodo naši nogometaši pomerili še kranjskimi “Orli” iz NK TRIGLAV KRANJ (v Kranju, sreda 10.7), BSC Budaörs-om, drugoligašem, ki prihaja iz madžarske prestolnice Budimpešte( tekma bo na Rogli, sobota 13.7) in madžarskim prvoligašem PAKSI FC iz mesta Paks, le-ta sicer leži 100 km južno od madžarske prestolnice Budimpešte.
________________________________________________
Prijateljska tekma:
NK ROLTEK DOB : FC SELECT (ZDA) 4:1(2:0)FT
Levec Nejc(2x), Denis Petrovič, Dino Zenkovič ; Leo Oresco
________________________________________________

Vsi za šampione iz Doba!

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi na klubski uradni spletni strani www.nkdob.si in na naši uradni Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Gregor Horvatič

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here