Kronika policijske postaje Kamnik (od 28.10. do 2.11.2019)

0
1805

28. 10. 2019
VLOM V VOZILO
Neznani storilec je na parkirišču Zikove ulice vlomil v vozilo iz katerega je odtujil več kosov ročnega in akumulatorskega orodja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V KAMNIKU
Policisti so na parkirišču Gregorčičeve ulice obravnavali prometno nesrečo s pobegom.
Policisti so z ogledom kraja in zbiranjem obvestil izsledili povzročitelja, ki mu je bil zaradi kršitev ZPrCP izrečena globa.

29. 10. 2019
PROMETNA NESREČA V TUNJICAH
V Tunjicah se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo. Policisti so na kraju ugotovili, da oba udeleženca izpolnjujeta pogoje za vožnjo v cestnem prometu in sta se sama dogovorila o nastali manjši materialni škodi. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče

PROMETNA NESREČA NA OBVOZNICI
Na kamniški obvoznici je prišlo do prometne nesreče z materialno škodo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji in vožnje pod vplivom alkohola. Povzročitelju je bila zaradi kršitev ZPrCP izrečena globa.

GLASNA GLASBA V STANOVANJU
Policisti so v Motniku zaradi glasne glasbe v stanovanju obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršitelju je izrečena globa.

30. 10. 2019
VLOM V PROSTORE SODNIŠKE TRIBUNE V KOMENDI
Neznani storilec je od 25. 10. 2019 do 30. 10. 2019 vlomil vhodna vrata spodnjega dela sodniške tribune KK Komenda in odtujil kovinsko samokolnico. Policisti so opravili ogled kraja dejanja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POŽAR V STEBLJEVKU
Policisti so bili obveščeni, da je v Stebljevku prišlo do požara v počitniški hiši. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je bilo zakurjeno v kaminu, nato pa se je vnela streha. Ogenj se je nato razširil na celoten objekt. Do požara prišlo zaradi neočiščenega dimnika. Policisti bodo o ugotovitvah obvestili pristojno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V KAMNIKU
Policisti so na parkirišču na Fužinah obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

SPOR V LOKALU
Policisti so lokalu v Kamniku obravnavali spor v katerem je moški udaril žensko. Po končanem zbiranju obvestil bo izveden ukrep po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

31. 10. 2019
GLASNA GLASBA V STANOVANJU
Policisti so v Motniku ponovno obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru zaradi glasne glasbe v stanovanju. Kršitelju je izrečena globa.

1. 11. 2019
VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA
V Kamniku je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.85 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

2. 11. 2019
VLOM V VOZILO
Neznani storilec je na parkirišču Ljubljanske ceste vlomil v vozilo iz katerega je odtujil več kosov orodja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA
Na regionalni cesti Kamnik-Ločica je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.68 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V PODHRUŠKI
Policisti so v Podhruški obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Policisti so z ogledom kraja in zbiranjem obvestil izsledili vozilo. Po vseh zbranih obvestilih bo povzročitelju zaradi kršitev ZPrCP izrečena globa.

VLOM V VOZILO
Neznani storilec je na parkirišču na Trgu talcev vlomil v vozilo iz katerega je odtujil več kosov orodja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA V KAMNIKU
V križišču Šolska ulica – Novi trg je prišlo do prometne nesreče med voznikom osebnega avtomobila in pešcema, ki sta pravilno prečkala vozišče. Pešca sta bila lažje poškodovana. . Povzročitelju prometne nesreče je bila zaradi kršitev ZPrCP izrečena globa za prekršek..

PROMETNA NESREČA V KAMNIKU
Na Korenovi cesti je prišlo do prometne nesreče zaradi izsiljevanja prednosti. V nesreči je bila ena oseba lažje poškodovana. Povzročitelju prometne nesreče je bila zaradi kršitev ZPrCP izrečena globa za prekršek.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here