Kronika policijske postaje Kamnik (od 18.11. do 24.11.2019)

0
1506

18.11. 2019
POSKUS ODVZEMA VOZILA
Policisti so na Bakovniku obravnavali poskus odvzema vozila, kjer je neznanec vlomil v vozilo in nato poskušal stakniti žice, da bi ga spravil v pogon. To mu ni uspelo, zaradi česar je od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA V STAHOVICI
Na parkirišču podjetja Calcit se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

VINJEN VOZNIK
V Stahovici je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.86 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

19.11. 2019
TATVINA IZ GARDEROBE
S strani zaposlene v Srednji šoli Kamnik smo bili obveščeni o tatvini, ki se je zgodila v ženski garderobi. Tam je namreč odtujil več kosov oblačil. Sledi pregled video posnetkov, zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POŠKODOVANJE VOZILA V ŠMARCI
V Šmarci je neznanec pristopil do parkiranega vozila na katerem je poškodoval zadnjo letev prtljažnih vrat in povzročil materialno škodo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

20.11. 2019
VLOM V HIŠO V ŠMARCI
V dnevnem času je neznanec splezal na drevo ob hiši in se z vrha drevesa povzpel na streho hiše, od tam pa na vzvod vlomil skozi okno frčade in vstopil v notranjost. Odtujil je bančne kartice in naknadno s temi karticami opravil dva dviga na bankomatu. Policisti so opravili ogled kraja dejanja in po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

POSKUS VLOMA V VOZILO
Policisti so v Kamniku obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

21.11. 2019
VINJEN VOZNIK
V Stranjah je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, kateri je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.64 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

22.11. 2019
PROMETNA NESREČA
Na Ljubljanski cesti se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

TATVINA KOLESA
Neznanec je na avtobusni postaji v Kamniku odtujil žensko cestno kolo, modro rdeče barve, znamke Author, katero je bilo priklenjeno na ogrodje kolesarnice in oškodoval lastnika. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

23.11. 2019
ZASEG VOZILA
Policista sta imela na območju Kamnika v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola (0,56mg/l), zato mu je bilo vozilo na podlagi 23.čl. ZPrCP proti Potrdilu zaseženo in odpeljano v hrambo. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

24.11. 2019
INTERVENCIJA NA GROHARJEVI
Policisti so na Groharjevi ulici obravnavali intervencijo, kjer se je sin nedostojno vedel do svoje mame in od nje zahteval denar in bančno kartico, katerega pa mu ni hotela dati, kar ga je razburilo. Sledi zbiranje obvestil in plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here