Novoletni koncert in bazar Osnovne šole Marije Vere

0
1414

V torek, 10. decembra 2019, je v veliki telovadnici naše šole potekal novoletni koncert in bazar, na katerem so se prodajali izdelki učencev, staršev in učiteljev naše šole.

Najprej nas je pozdravila in nagovorila ravnateljica Violeta Vodlan. Našo prireditev je obiskal in nekaj besed povedal tudi župan Matej Slapar. Sledil je nastop šolske inštrumentalne zasedba Ljudski godci, ki je zaigrala venček ljudskih pesmi. Za njimi je nastopil naš Otroški pevski zbor s pesmijo Naš Božiček s sivo brado, pesem Jelenček Rudolf pa so z električnimi kitarami in bobni popestrili člani šolskega ansambla.

Martin Šarec je zaigral na klarinet. Za njim je nastopil še mladinski pevski zbor s pesmijo Tisoč iskric, nato pa skupaj s šolskim ansamblom še pesem Želimo vam srečen božič.

Naša učiteljica Silvana Nuhijeva je skupaj z Mladinskim pevskim zborom in kitaristom Jakobom Grčmanom občinstvo navdušila s pesmijo Haleluja. Gospa Nuhijeva je tudi članica vokalne skupine Vox Annae, ki je zapela pesem Bring me little water, Silvie. Z igranjem na kitaro se nam je predstavila Ela Pestotnik s pesmijo Sveta noč.

Proti koncu novoletnega koncerta so nam učitelji naše šole zapeli, da bodo za praznike spet doma. Čisto na koncu pa smo vsi skupaj zapeli pesem Bela snežinka. Prijetno prireditev sta povezovala četrtošolca Maks in Zala Košir.

Po novoletnem koncertu je potekal bazar, kjer smo s prostovoljnimi izdelki zbirali denar za šolski sklad. Zaslužili smo kar 2190 evrov, od tega 556 evrov na stojnici, ki so jo pripravili starši! Vsem se iskreno zahvaljujemo za prispevke.

Besedilo: Julija Maver, 8.b

Oglasno sporočilo