Uvodnik 15 2019: Polet k dvajsetici

0
1990
Ne vemo, kakšno numerološko moč ima nova letnica s številkama 2020, vemo le to, da se simpatično napiše in da bo treba na letnico, ki bo imela dve identični številki, čakati naslednjih sto let. Torej bo to najbrž zadnja dvojna številka, ki jo bomo dočakali, zato smo se brez numerološke analize odločili, da nam je všeč. Odločili smo se tudi, da bo prihajajoče leto za nas uspešno, da bomo naredilo karierni preskok in da bomo uredili osebne zadeve.
Vse zgoraj se bere res fino, in seveda pojma nimamo, kaj od tega se bo uresničilo, ampak novoletni čas je pač tak, da vsi delamo načrte, upamo na spremembe, razmišljamo o čem novem…
In prav zato si želimo, da bi nam vsem skupaj uspelo. Da zadihamo s polnimi pljuči, da dosežemo vsaj kakšnega od načrtovanih ciljev, da spoznamo kakšnega dobrega človeka, da pomagamo nekomu, ki nam bo zaklical na pomoč.
Tudi v časopisu, ki ga že desetletja pridno berete, si prizadevamo, da bi vam povedali tisto, kar vam drugi morda zamolčijo, da vas opozorimo na stvari, ki jih sicer ne bi vedeli in da vam prikažemo tudi kak pozitiven utrinek iz krajev, kjer ste (smo) doma. In lepo je delati časopis, za katerega veš, da ga ljudje še vedno radi primejo v roke. Tudi naš časopis je šel skozi hude čase, tudi mi včasih nismo vedeli, kako bomo zvozili do naslednje številke, večkrat smo se upehani spraševali ali se še splača… A šli smo naprej, izdali novo številko in se zadovoljno zazrli v prihodnost. Nikoli pod našo jelko ni bilo kakšnega radodarnega občinskega paketa, ki bi nam vsaj delno “sponzoriral” vsebine, za katere verjamemo, da so namenjene vsem občanom. Občinska sredstva so bila vedno namenjena za izbrance in medije, ki dobrohotno pišejo o oblasti. Tudi s tem smo se sprijaznili in zato smo hvaležni vsem, ki še vedno verjamete v Domžalsko-kamniške novice, ponosni smo, da oglaševalci in podjetja še vedno vidijo pomembnega partnerja v nas, predvsem pa smo srečni, da nam vi, dragi bralci, še vedno znate dati spodbudo s kakšno toplo besedo.
Tudi zato vemo, da bo tale dvajsetica, ki bo zasijala na naših koledarjih, srečna. Mora biti, v to moramo verjeti in kdor ve, kakšen je cilj, bo naredil vse, da najde pot do njega.
Zato kar pogumno in srečno vsem!
Uredništvo
Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here