Kislice, domislice … (NOV!CE 15 2019)

0
2290

Z razliko od občinske politike, se vsaj starši zavedajo, da igra njihovih otrok, med vozečimi avtomobili ali stoječo kolono ob obilici izpušnih plinov, nikakor ne pride v poštev.

Občina Domžale vabi občane na čudovito avtomobilsko vzdušje ob posedanjih na klopeh.

________________________________________________________________________

Že velikokrat videno

Če bi politiki plačevali nove in obnovljene pločevinaste omarice za knjige iz svojega žepa, jih zagotovo ne bi tako vztrajno menjali ali popravljali.

Ste vedeli, da so pobarvane v občinskih barvah? Nečimrnost politike? V drugih krajih po Sloveniji so omarice lesene, pritrjene na drevesih in enostavno zlite z naravo.

________________________________________________________________________

Na Šumberku postavljena razgledna ploščad

Občinski projekt zajema izdelavo razgledne ploščadi z info tablami, leseni podest iz smrekovega lesa, s posipom peska pa je urejen tudi dostop do razgledišča v neposredni okolici. Izvajalec del je bilo podjetje GlampTech d.o.o.. Stroški izvedbe del so bili 11.692,91 EUR z DDV. Predmet ureditve pa ni bila celotna pot, ampak samo razgledna ploščad, z dostopom iz neposredne okolice.
.

.
Tako na oko, po mnenju obrtnikov, so stroški dela in materiala dobrih 3.000 EUR. Ustvarjen dobiček podjetja, izbranega zagotovo med najcenejšimi ponudniki (vsaj glede materiala), naj bi bil cca 8.000 EUR. Eden izmed najlepših razgledov v Domžalah, ob postavljeni skromni klopci, je bil tukaj že pred postavitvijo te male ploščadi, zato o smiselnosti novitete, bralci, oz. sprehajalci, presodite sami.

Ni dolžnost, ne pravica časopisa ocenitve nove, omenjene pridobitve, veseli pa bomo vsakega mnenja občanov, ki ga bomo z veseljem objavili.

iz tiskane izdaje časopisa NOV!CE 15 2019

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here