Uresničevali smo sanje

0
1483

V soboto, 1. februarja 2020, se je v CIRIUS-u Kamnik odvijal 11. dobrodelni koncert za otroke s posebnimi potrebami, in sicer z naslovom Uresničimo sanje. Dogodka se je udeležil tudi župan Matej Slapar skupaj s podžupanom Aleksandrom Uršičem, direktorjem CIRIUS-a Kamnik Goranom Pavličem in organizatorjem prireditve Simonom Zormanom.

Za glasbeno pester večer so poskrbeli Trkaj, Aleksander Mežek, Manca Izmajlova, Klapa Mali Grad, Jure Ivanušič, SoulGreg Artist, skupina The Eccentrics, ki sta se ji pridružili Lea Koban in Anja Pustak Lajovic, Tjaša in Uroš ter Tadej Pasar.

.

“>Župan Matej Slapar se je ob tej priložnosti iskreno zahvalil vsem, ki so ta večer uresničevali sanje mnogih ter med drugim dejal: »Slovenci smo narod, ki znamo stopiti skupaj, ko je to potrebno. To se je pokazalo že ob številnih dobrodelnih prireditvah in akcijah. Ponosni smo lahko, da znamo Kamničanke in Kamničani stopiti skupaj, kar lahko vidimo tudi na koncertih v organizaciji Simona Zormana. Hvaležnost gre predvsem v prvi vrsti njemu, ki se trudi privabiti tako različno paleto slovenskih glasbenikov, da pridejo v Kamnik in nam pričarajo lep večer. Predvsem pa gre velika zahvala tudi vam, drage obiskovalke, dragi obiskovalci, ki ste z vašim obiskom podprli njegova prizadevanja, da uresničimo sanje mladostnikom in otrokom. To je plemenito delo. Hvala, ker uresničujemo sanje tistim, ki si jih sami ne morejo uresničiti.«

Njegovim besedam zahvale pa sta se pridružila tudi direktor CIRIUS-a Kamnik Goran Pavlič in organizator prireditve Simon Zorman, ki sta poudarila, da so dobra dela včasih nevidna in neopažena, a kdor hoče, jih vendarle vidi.

Zabavne misli in besede je namenil voditelj prireditve Tilen Artač.

.”> .”>

Vir: Občina Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here