Obljubljena sprehajalna pot do nekdanje tovarne Univerzale da ali ne?

0
2359

Lahko na tem mestu za vedno pozabimo na obljubljeno alejo do nekdanje tovarne Univerzale? Več v novi številki Domžalsko-kamniških NOV!C.

Napovednik

V novi številki Domžalsko-kamniških NOV!C, ki bodo izšle v četrtek, 27. februarja 2020, se bomo pogovarjali z izjemno žensko, polno življenjske energije Bronjo Žakelj, avtorico romana Belo se pere na 90, ki je polepšala mesec kulture. Občinske svetnice in svetnike smo povprašali, če lahko za vedno pozabimo na, pred leti obljubljeno, alejo do nekdanje tovarne Univerzale in s tem ureditev makadamskega parkirišča pri Tušu. V rubriki Kislice domislice se bomo kislo nasmejali utrinkom, ki jih nikoli ne zmanjka. Nismo pozabili na vprašanja županom in občinskemu svetu in na aktualne napovedi v naši bližnji okolici. Z vami ostajajo naše stalne rubrike, kot so: bilo je nekoč, šport, razvedrilo, pisma bralcev, kronika, zahvale, križanka in druge zanimivosti.

Zadnji rok za oddajo prispevkov je v ponedeljek, 24. februarja, ob rezervaciji prostora.

25% popusta na ceno oglasnega prostora za nove oglaševalce!
Ob objavi oglasa v časopisu je oglaševanje na spletni strani 14 dni brezplačno!

 

Na časopis se lahko tudi naročite (pravne osebe, društva). Polletna naročnina je 15 EUR (strošek poštnine in distribucije).

 

Oglasno sporočilo