»Bela vrana«, že naznanja, da prihaja čas počitnic

0
1704

»Bela Vrana« z Mavrice obvešča, da je prišel čas, ko se nekoliko ozremo v naravo, vase in v čas preživljanja prostega časa, tudi ko se karantena konča.

Otroci bodo z nami lahko preživeli ves dan na prostem, kjer bodo svojo odpornost proti raznim virusom lažje, bolje in čim prej utrdili.
Indijanske, mojstrske, eko-ustvarjalne, kuharske, raziskovalne, od kmetije do kmetije, naravoslovne in naravoslovno-tehnične počitnice bodo letošnje poletje obarvale naše mesto Domžale.

 

Raziskovali in preizkušali se bomo tudi v mojstrstvu, kako stvari izdelamo sami. V letu 2020 bomo spet obudili počitnice Od kmetije do kmetije, kjer bomo čas preživljali v spoznavanju dobrin, ki nam jih pridelajo lokalni kmetje.  Iz odpadkov bomo izdelali nove uporabne izdelke. Indijanci se bomo spet naučili ravnanja z noži. Kuharji bodo spoznali in okusili odlične jedi…
Razpisujemo pa tudi plavalne tečaje na bazenu, obarvane z kockami, športom in robotiko.
Letošnje leto bomo locirani na lokaciji društva, skakalnici, Arboretumu in Zavodu za Šport in rekreacijo Domžale. Naše migracije z lokacije na lokacijo pa bomo opravljali kar se da športno, peš, skiro, kolo, rolerji. Tako so naše počitnice res izjemne.
Šli bomo tudi v gore. Šija, bo naša gorska lokacija in tam bomo preživeli 5 dni v objemu gora, medsebojnem druženju in izjemnih večerih zabave in raziskovanja.

Več o programih si lahko ogledate na naši spletni strani www.sadmavrica.si ali pokličete na 031 314 870. Do konca aprila je čas, ko ponudimo vsem, ki opravite pred prijavo 10% popusta. Počitnice v Mavrici potekajo vsak dan od 7-16 ure.

Se vidimo v naravi.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

Predsednica društva, Mojca Grojzdek

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here