Ob 70-letnici Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik rekorden uspeh na poklicni maturi

0
2268

Edinstvenost generacije 2020 ni le v nenavadnosti časa, ki nam je nadel maske in omejil stike – edinstvenost generacija 2020 se je pokazala tudi v številkah, statistiki in zlatem sijaju poklicne mature. K poklicni maturi je pristopilo 99 kandidatov, vseh 99 je bilo uspešnih, torej je uspešnost dijakinj in dijakov programov EKONOMSKI TEHNIK in PREDŠOLSKA VZGOJA na letošnji poklicni maturi 100-odstotna.

Dijaki in dijakinje so se tako dobro izkazali, da je bilo povprečno število točk kar 17 in pol, še posebej ponosni pa smo na vse odlične, zlate in diamantne maturante. Kar 16 jih je bilo, od tega 6 diamantnih, kar pomeni, da so zbrali vseh 23 točk.

Generacija 2020 se tako postavlja z največ zlatimi in diamantnimi maturantkami poklicne mature v vsej 70-letni zgodovini šole!

 

Spričevalo s pohvalo za izjemen splošni uspeh prejmejo: Eva Kvas, Nuša Mali, Mateja Mavrič, Manca Podmiljšak in Nika Sušnik iz programa predšolska vzgoja ter Manca Jagodic iz programa ekonomski tehnik za doseženih vseh 23 možnih točk,

za 22 točk pa še Teja Božič, Ana Požar in Tamara Zarić iz programa ekonomski tehnik ter Natalija Cerar, Polona Golob, Ana Jenko, Ela Zala Juhart, Katja Krč, Nina Repenšek Poličnik in Manca Vesel iz programa predšolska vzgoja.

Čestitamo vsem dijakinjam in dijakom programov ekonomski tehnik in predšolska vzgoja, seveda pa gredo zasluge za zgodovinski uspeh tudi profesorjem in vodstvu šole.

Vir: Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik

Oglasno sporočilo