Kronika policijske postaje Domžale (od 27.7. do 2.8.2020)

250

27. 7. 2020
TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA
Policisti  so  bili obveščeni o tatvini osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo,  da  je  neznani  storilec  odklenjen osebni avtomobil znamke Renault Thalia,  svetlo zelene barve, v katerem je lastnica pustila ključe za zagon vozila.  Z  opisanim  dejanjem je lastnica vozila oškodovana za okoli 1.000 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

29. 7. 2020
TATVINA GORIVA IZ REZERVOARJA
Policisti  so  bili  obveščeni  o  tatvini  goriva iz rezervoarja tovornega vozila.  Ugotovljeno  je  bilo,  da  je storilec iz rezervoarja parkiranega tovornega vozila odtujil okoli 220 litrov diesel pogonskega goriva in s tem dejanjem  oškodoval  pravno  osebo za okoli 220 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

30.7. 2020
PROMETNA NESREČA II. KATEGORIJE
Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči. Ugotovljeno je bilo, da sta bila  v  prometni  nesreči  udeležena  voznik osebnega avtomobila in voznik motornega  kolesa.  Do  prometne  nesreče  je  prišlo  zaradi  izsiljevanja prednosti  voznika  osebnega  avtomobila.  Voznik motornega kolesa je bil z reševalnim  vozilom  odpeljan v KC LJ in je zadobil lažje telesne poškodbe. Na  vozilih  je  nastala  skupna materialna škoda, ki znaša okoli 1000 EUR. Policisti so povzročitelju prometne nesreče na kraju izdali plačilni nalog.<